⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK5358

YOXO - ABONAMENT DE MOBIL 100% DIGITAL, LA PREȚ MINIMAL :-)

Bitdefender, desemnată companie „vizionară” în Cadranul Magic al Gartner pentru platforme de protecție a terminalelor

Bitdefender, companie globală de soluții de securitate cibernetică cu peste 500 de milioane de utilizatori, a fost desemnată companie „vizionară” în „Cadranul Magic” al Gartner pentru platforme de protecție a terminalelor. Recunoașterea companiei de consultanță și cercetare IT confirmă progresul rapid al Bitdefender în sectorul enterprise.


„Cadranul Magic” al Gartner pentru platforme de protecție a terminalelor are rolul de a informa mediul de afaceri despre modul în care diverși furnizori de securitate se poziționează în industrie pentru a sprijini clienții pe termen lung, luând în calcul criterii precum înțelegerea pieței, strategia de produs, inovația, reacţia promptă la nevoile clienţilor și experiența în utilizare.

„Considerăm că poziționarea Bitdefender în cadranul Vizionarilor din industrie reprezintă o validare fermă a anilor de cercetare meniți să ne așeze în fruntea avansului tehnologic în securitate IT și să ne permită să răspundem la nevoile exacte ale mediului de afaceri. Succesul înregistrat în sectorul enterprise, unde Bitdefender a crescut în mod accelerat în ultimii doi ani, susține pe deplin evaluarea Gartner”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer al Bitdefender.

Soluțiile Bitdefender pentru protecția terminalelor sunt înglobate în produsul Gravity Zone, capabil să protejeze cele mai complexe infrastructuri hibride. Gravity Zone oferă companiilor o modalitate rapidă și eficientă de management al riscului, indiferent de tipul infrastructurii: fizice sau virtuale, publice sau private, aflate în proprietatea clientului sau în cloud.
Notă: Unele articole pot conține linkuri de afiliere.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.