Acasă Antivirus Bitdefender Black Friday – 70% reducere

Bitdefender Black Friday – 70% reducere

332

Soluțiile de securitate Bitdefender 2022 sunt capabile să ofere utilizatorilor protecție și mai avansată în fața pericolelor de pe internet, ajunse la un nivel fără precedent pe durata pandemiei.

Bitdefender Black Friday - 70% reducere

Soluțiile de securitate Bitdefender 2022 au fost adaptate de către inginerii români noii normalități determinate de pandemie. Printre noutăți se numără îmbunătățirea unor funcționalități deja existente precum cea legată de găsirea vulnerabilităților în dispozitivele din rețea.

Utilizatorii pot acum să găsească inclusiv erori de configurare care pot duce la scurgeri de date, dar și setări modificate eronat responsabile de slaba securitate a dispozitivului. În plus, interfața actualizată aduce o experiență unitară pe toate sistemele de operare folosite în mod uzual.

NOTĂ: Bitdefender 2022 – versiunea 26 (AV, IS, TS)

Bitdefender Black Friday – 70% reducere

Pe acest blog nu există advertoriale (articole plătite), dar unele articole pot conţine linkuri de afiliere. Susţineţi acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulţumesc!
There are no advertorials (paid articles) on this blog, but some articles may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thanks!