Bitdefender anunță un instrument gratuit de eliminare a reclamelor agresive pentru PC

Bitdefender, liderul pieței românești de soluții de securitate, a anunțat lansarea Bitdefender Adware Removal Tool Beta pentru PC, un software de eliminare a aplicațiilor care livrează reclame agresive, ce alterează rezultatele căutărilor, servesc reclame și monitorizează site-urile vizitate de utilizatori.

   
Instrumentul,  disponibil de ceva timp utilizatorilor de Mac,  scanează sistemul și identifică soft-urile agresive de reclamă și solicită apoi permisiunea pentru a le dezinstala. Elimină, de asemenea, toate urmele lasate de soft-ul respectiv și restabilește setările browser-ului care au fost schimbate de către acesta, eliminând totodată reclamele nedorite și modificările survenite în mecanismele de căutare.
Programul portabil a fost conceput pentru a scana un sistem pentru diferite forme de adware. Acest lucru înseamnă că nu este un înlocuitor pentru software-ul antivirus, dar un program opțional pe care utilizatorii îl pot rula pe PC-urile Windows pentru a găsi și elimina adware.

Tehnic, soft-ul de tip adware agresiv nu este un virus, dar se poate propaga adesea prin aplicații de instalare false sau codec-uri. 

Bitdefender Adware Removal Tool Beta pentru PC este disponibil pentru descărcare aici:
http://labs.bitdefender.com/projects/adware-remover/adware-remover/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.