⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK5358

Bitdefender a lansat o soluție de securitate pentru sistemele companiilor de stocare în rețea și de partajare de fișiere

Producătorul global de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a lansat la BlackHat 2018, una dintre cele mai mari conferințe de specialitate la nivel mondial, produsul Gravity Zone for Storage, menit să protejeze de amenințări informatice care se pot răspândi rapid în infrastructurile companiilor prin intermediul sistemelor de stocare centralizată a fișierelor în rețea (Network-Attached Storage sau NAS) și de partajare de fișiere.

„Transformarea digitală a companiilor și intensificarea colaborării angajaților la locul de muncă creează o cerere crescândă de sisteme de primit și trimis fișiere. GravityZone Security for Storage protejează dispozitivele de tip NAS și platformele de transfer fișiere de amenințări din ce în ce mai sofisticate, fără să îngreuneze procesele operaționale sau să complice administrarea infrastucturii existente”, spune Harish Agastya, vicepreședinte pentru soluții enterprise la Bitdefender.

Noua soluție este disponibilă ca modul suplimentar în soluțiile GravityZone pentru terminale și cloud – Bitdefender GravityZone Advanced Business Security, Bitdefender GravityZone Elite și Bitefender GravityZone Enterprise Security. Alături de aceste soluții, modulul Security for Storage poate fi administrat cu ușurință din aceeași consolă de management, simplificând instalarea și ușurând experiența în utilizare.

Notă: Unele articole pot conține linkuri de afiliere.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.