Bitdefender 2015 a fost desemnat produsul anului 2014 de către AV-Comparatives

Dacă distincția pentru anul 2013 s-a dus către Kaspersky Labs, pentru anul care tocmai s-a terminat Bitdefender a luat cam tot ce se putea lua, fiind desemnat recent de către laboratorul de testare independent AV-Comparatives drept produsul anului 2014.

Distincţia a fost oferită în defavoarea principalului concurent de pe piaţă (Kaspersky), deși ambele produse au fost la egalitate perfectă în urma rezultatelor tuturor testelor comparative efectuate pe soluţiile antivirus pentru consumatori pe parcursul anului 2014. Deoarece Kaspersky a fost desemnat în 2013 drept produsul anului, AV-Comparatives a hotărât ca distincția pe 2014 să fie acordată produselor Bitdefender 2015. 

Cele 23 de produse de securitate ce au intrat în procesul de selectare a câștigătorului


Pentru procesul de selectare a câştigătorului, experţii AV-Comparatives au evaluat nivelul detecţiei programelor periculoase, eficienţa algoritmilor euristici, numărul de rezultate fals-pozitive, consumul de resurse al fiecărui produs în parte, cum este tratat de către antivirus un sistem infectat, eficienţa suitelor de securitate în cadrul unor scenarii din “viaţa reală” (Whole-Product “Real-World” Dynamic Protection), protecţia antiphishing a produselor şi îndepărtarea programelor malware. 
Distincţii oferite de AV-Comparatives câştigătorilor pentru anul 2014:Sursa: AV-Comparatives

Pentru mai multe detalii despre câştigătorii anului 2014, accesaţi AV Comparatives – Anti-Virus Comparative Sumary Report 2014 .


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Un comentariu la „Bitdefender 2015 a fost desemnat produsul anului 2014 de către AV-Comparatives

  1. pues yo he visto,en otras paginas ganagor a otro,y se esta forrando a vender,no aparrece ni en las listas,yo bidefender,no lo entiendo.un saludo amigo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.