Avira a lansat generația 2015 a produselor de securitate

Compania de securitate Avira a lansat recent noua generație a produselor de securitate, echipate cu un motor anti-virus superior versiunilor anterioare, dar și cu funcții de securitate sporită pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare Android și iOS. 

Pentru prima dată, în procesul de descărcare a produsului de securitate dorit, utilizatorii Avira vor primi Avira Browser Safety (ABS), un instrument ce îi va proteja atunci când navighează pe Internet și Avira SafeSearch care le va proteja datele individuale blocând site-urile periculoase. Tot ca parte a procesului de download a produselor Avira 2015, utilizatorii vor putea descărca totodată și aplicația Dropbox.

Avira Protection Cloud oferă utilizatorilor care folosesc versiunile de produs cu plată posibilitatea de a detecta orice malware mai repede prin simpla încărcare a fișierelor suspecte în cloud, pentru analiză.
Motorul anti-virus Avira, cel mai rapid de până acum, xVDF (extended Virus Definition File) are capacitatea de a analiza un număr mai mare de fișiere cu definiții de virus și optimizează viteza de download a acestora. Astfel, sistemul de operare pornește mai rapid, fișierele cu definiții de virus sunt mai mici ca dimensiune la fiecare update, se reduce volumul total al fișierelor VDF stocate și computerul consumă mai puține resurse în procesele de securizare.

Noile produse din gama Avira 2015 sunt gestionate prin intermediul Avira Online Essentials, platforma prin care se gestionează centralizat, dintr-o singură interfață, toate aplicațiile de securitate Avira de pe toate computerele, tabletele și telefoanele mobile pentru care un utilizator are licențe. Avira Online Essentials face tot procesul de securizare a tuturor dispozitivelor dintr-o casă sau companie mult mai facil.
În România, produsele profesionale ale Avira dedicate companiilor mici și mijlocii pot fi achiziționate prin intermediul partenerilor autorizați.Produsele Avira 2015 pot fi descărcate de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.