Avast Software intră în România cu un nou birou la Iași

Compania cehă de securitate cibernetică Avast Software a intrat în România odată cu deschiderea unui birou în orașul Iași, potrivit Profit.ro. Compania și-a stabilit sediul în clădirea United Business Center 3 din Iași, lângă Palas Mall. Managerul diviziei române a companiei este Alexandru Pichiu, fost Software Developer și Team Leader la Continental și Comodo România.

Avast Software intră în România cu un nou birou la Iași
Sursa imaginii: avast.com

Ceilalți doi administratori ai Avast Software Romania SRL Iași sunt Marshall Philip Antony, directorul financiar al Avast Software, și Barton Kelby Frederick, consilier juridic general în cadrul producătorul antivirusului Avast.

Înființată în aprilie 1988, Avast are peste 435 de milioane de utilizatori la nivel internațional, 10.000 de servere și mai mult de 1.700 de angajați. Compania susține că împiedică 1,5 miliarde de atacuri IT în fiecare lună.

În 2019, afacerile companiei au atins 871,1 milioane de dolari.

30% OFF on Small Office Protection – covering up to 10 devices

NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!