1. Home
  2. /
  3. IT News
  4. /
  5. Avast a lansat o soluție de securitate gratuită pentru mediul de afaceri

Avast a lansat o soluție de securitate gratuită pentru mediul de afaceri

Compania de securitate Avast a anunțat, luni, disponibilitatea unei oferte gratuite pentru noul antivirus pentru mediul de afaceri. Avast For Business este conceput pentru a ajuta întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) de a-și proteja rețelele lor împotriva atacurilor malware.


Avast For Business este o soluție cross-platform, care include caracteristici cum ar fi protecția esențială antivirus, scanare amenințare web și protecție integrată a browser-ului, precum și o consolă de management de tip cloud. Soluția oferă, de asemenea, o raportare robustă și motor de alertare.

Întreprinderile care doresc mai mult decât aceste caracteristici de bază, pot dobândi servicii premium (contra cost), cum ar fi Firewall, Sandbox, Anti-spam, SafeZone și Datashredder. Pentru servere, organizațiile pot adăuga, de asemenea, protecție Exchange si SharePoint. 

Noul produs este disponibil pentru Windows desktop, servere Windows și sistemele de operare Mac. 

Avast consideră că noua soluție este ideală pentru IMM-uri, în special cele cu bugete și resurse limitate, deoarece acesta poate fi instalat, configurat și gestionat chiar și fără ajutorul personalului IT specializat.

DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *