Acasă Android AV-TEST: Punctaj maxim pentru G DATA INTERNET SECURITY FOR ANDROID

AV-TEST: Punctaj maxim pentru G DATA INTERNET SECURITY FOR ANDROID

4
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Institutul de cercetare AV-TEST a analizat 25 de aplicații de securitate pentru Android. G DATA INTERNET SECURITY for Android a primit note maxime și a impresionat testerii cu detecţia completă și ușurința în utilizare. Organizatorii au creat un scenariu de testare realist și au îndreptat soluțiile de securitate împotriva amenințărilor actuale. G DATA INTERNET SECURITY for Android a performat în fiecare categorie și a fost distins cu mult râvnita certificare AV-TEST.
 
“Cu numeroase breşe de securitate și dispozitive fără patch-uri de securitate, să utilizezi software de protecție de încredere pe smartphone-uri sau tablete cu Android, este esențial. Rezultatele AV-Test arată că în mod regulat G DATA oferă cea mai bună protecție posibilă.”
Maik Morgenstern, CTO  AV-TEST GmbH
 
Cele 25 de soluţii de securitate au scanat un număr de 7.125 de mostre de malware.
 
Testul detaliat poate fi văzut aici:
 
Protecție eficientă pentru smartphone-uri și tablete
 
G DATA INTERNET SECURITY for Android oferă protecție fiabilă multilaterală pentru dispozitive mobile ce folosesc sistemul de operare Android. Pe lângă protecția împotriva malware-ului, a aplicațiilor primejdioase și pericolelor în timpul navigării pe Internet, aplicația inteligentă de securitate protejează utilizatorii împotriva consecințelor grave ale pierderii sau furtului dispozitivului. Smartphone-urile pot fi localizate și toate datele stocate pe acestea pot fi șterse de la distanță, protejându-le astfel de accesul terților.
AV-TEST
Modulul de control parental integrat ajută părinții să se asigure că smartphone-ul sau tableta sunt utilizate de copii așa cum a fost prevăzut. Spre exemplu, conținutul web nepotrivit vârstei este blocat automat în browser-ul special pentru copii. Pentru a preveni facturile scumpe de telefon, apelurile și mesajele text pot fi blocate, disponibile rămânând doar apelurile de urgență. Acest lucru permite micilor exploratori să navigheze pe Internet în siguranță, iar părinții pot încredinţa copiilor lor dispozitivul mobil fără nicio grijă. 
 
Principalele caracteristici pe scurt: 
 
  • Securitate împotriva phishing-ului și website-urilor dăunătoare, datorită detecției bazate pe Cloud 
  • Protecție împotriva aplicațiilor periculoase: Verificatorul de aplicații verifică permisiunile pe care acestea le solicită și avertivează despre problemele pe care le pot crea aplicațiile prea curioase şi prea băgăcioase 
  • Protecție împotriva malware-ului de Android: Noul conexiune Cloud permite modulului de scanare avansată să detecteze toate tipurile de malware și să rămână în permanență pe deplin actualizat, toate acestea cu economie de resurse 
  • Filtru de apeluri şi SMS-uri personalizabil pentru apeluri de telemarketing și altele de acest gen 
  • Protecție în cazul pierderii sau furtului: În cazul în care smartphone-ul sau tableta sunt pierdute sau furate, toate datele stocate pe acestea pot fi șterse, dispozitivul poate fi blocat sau localizat 
  • Control parental cuprinzător, configurabil, astfel încât copiii să poată folosi dispozitivul mobil în siguranţă