Acasă Diverse AV-TEST a înregistrat deja mai mult de 60 de milioane de fișiere...

AV-TEST a înregistrat deja mai mult de 60 de milioane de fișiere malware în acest an

10
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Institutul independent german AV-TEST are creată o bază de date  unde se înregistrează numărul de fișiere malware descoperite la anumite intervale de timp. Conform datelor prezentate joi, AV-TEST a înregistrat deja mai mult de 60 de milioane de fișiere malware în acest an, ceea ce înseamnă descoperirea a 5 viruși noi în fiecare secundă!
Zilnic, AV-TEST înregistrează peste 390.000 de noi programe periculoase. Acestea sunt analizate cu ajutorul instrumentelor de analiză Sunshine și VTEST, clasificate în funcție de caracteristicile lor și salvate.
Același institut are dezvoltată și o bază de date interactivă pentru a arhiva cazurile de spam din întreaga lume. Pe baza extracției de URL-uri infectate, conținutului și atașamentelor, sunt prezentate statistici pe diferite intervale de timp, nivelul conținutului de spam și țările furnizoare. SUA continuă să fie națiunea care în ultimele 6 luni de zile a trimis cele mai multe spam-uri, urmată de Germania, Spania, Rusia și Vietnam.