Acasă Antivirus AV-Comparatives Anti-Phishing Certification Test 2017

AV-Comparatives Anti-Phishing Certification Test 2017

12

AV-Comparatives a publicat recent un amplu test în ceea ce privește detectarea tentativelor de phishing. În acest test s-a simulat situația comună în care utilizatorii se bazează pe protecția anti-phishing furnizată de produse în timp ce navighează pe web.

AV-Comparatives Anti-Phishing Certification Test 2017

A fost analizat comportamentul a 4 soluții antivirus în fața a 510 site-uri de tip phishing (site-uri falsificate) ce au circulat în perioada 7 iulie – 11 iulie 2017. De asemenea, produsele au fost testate și pe un număr de 500 site-uri bancare reale, foarte populare în întreaga lume (toate folosind HTTPS și care au prezentat și un formular de autentificare), în așa numitul test Anti-Phishing „False Alarm”. Niciun produs nu a generat alarme false în acest test.

Produse testate:

Toate produsele au fost testate cu setările implicite (default). Produsul Bitdefender Internet Security a obținut cele mai bune rezultate.

NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc pentru înțelegere!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you for your understanding!
Articolul precedentCele mai bune produse de securitate pentru Windows 10 (Test AV-TEST – iunie 2017)
Articolul următor8Pack OrionX, cel mai scump calculator din lume