Acasă Antivirus AV-Comparatives Anti-Phishing Certification Test 2017

AV-Comparatives Anti-Phishing Certification Test 2017

15
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

AV-Comparatives a publicat recent un amplu test în ceea ce privește detectarea tentativelor de phishing. În acest test s-a simulat situația comună în care utilizatorii se bazează pe protecția anti-phishing furnizată de produse în timp ce navighează pe web.

AV-Comparatives Anti-Phishing Certification Test 2017

A fost analizat comportamentul a 4 soluții antivirus în fața a 510 site-uri de tip phishing (site-uri falsificate) ce au circulat în perioada 7 iulie – 11 iulie 2017. De asemenea, produsele au fost testate și pe un număr de 500 site-uri bancare reale, foarte populare în întreaga lume (toate folosind HTTPS și care au prezentat și un formular de autentificare), în așa numitul test Anti-Phishing „False Alarm”. Niciun produs nu a generat alarme false în acest test.

Produse testate:

Toate produsele au fost testate cu setările implicite (default). Produsul Bitdefender Internet Security a obținut cele mai bune rezultate.