Acasă Licențe Gratuite Auslogics BoostSpeed Premium 7 – Licență gratuită 1 an de zile

Auslogics BoostSpeed Premium 7 – Licență gratuită 1 an de zile

22
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Auslogics BoostSpeed este cel mai simplu mod de reparare, curățare și accelerare a computerului dvs. Cu o certificare de 5 stele din partea CNET, acest program este una dintre cele mai eficiente soluții complete existente pe piață.


BoostSpeed scanează calculatorul dvs. pentru a descoperi problemele care pot fi responsabile pentru încetinirea funcționării lui și vă pune la dispoziție un mod sigur și ușor de a rezolva problemele cu ajutorul unui set complet de instrumente pentru a îmbunătăți fiecare aspect de funcționare în nivelul de performanță al computerului.

La doar un click distanță puteți face următoarele (sau doar părți pe care le doriți rezolvate): curăță fișierele junk, repară registrele, îmbunătățește setările Windows și de internet, defragmentează hard disk-ul…etc – toate pentru a face computerul dvs. să funcționeze mai rapid și mai ușor.

Pentru a avea Auslogics BoostSpeed Premium 7 (ultima versiune) cu licență gratuită 1 an de zile descărcați-l și instalați-l de aici, iar pentru a-l activa folosiți cheia de înregistrare de mai jos:

Y2JQG-H8UY7-X9LZD-9CZX8-3V3AW

Notă: Cheia de înregistrare poate fi folosită doar pentru activarea versiunii 7. De asemenea, nu veți putea face upgrade la o versiune ulterioară a programului.