1. Home
  2. /
  3. Licențe Gratuite
  4. /
  5. Auslogics BoostSpeed Premium 7 – Licență gratuită 1 an de zile

Auslogics BoostSpeed Premium 7 – Licență gratuită 1 an de zile

Auslogics BoostSpeed este cel mai simplu mod de reparare, curățare și accelerare a computerului dvs. Cu o certificare de 5 stele din partea CNET, acest program este una dintre cele mai eficiente soluții complete existente pe piață.


BoostSpeed scanează calculatorul dvs. pentru a descoperi problemele care pot fi responsabile pentru încetinirea funcționării lui și vă pune la dispoziție un mod sigur și ușor de a rezolva problemele cu ajutorul unui set complet de instrumente pentru a îmbunătăți fiecare aspect de funcționare în nivelul de performanță al computerului.

La doar un click distanță puteți face următoarele (sau doar părți pe care le doriți rezolvate): curăță fișierele junk, repară registrele, îmbunătățește setările Windows și de internet, defragmentează hard disk-ul…etc – toate pentru a face computerul dvs. să funcționeze mai rapid și mai ușor.

Pentru a avea Auslogics BoostSpeed Premium 7 (ultima versiune) cu licență gratuită 1 an de zile descărcați-l și instalați-l de aici, iar pentru a-l activa folosiți cheia de înregistrare de mai jos:

Y2JQG-H8UY7-X9LZD-9CZX8-3V3AW

Notă: Cheia de înregistrare poate fi folosită doar pentru activarea versiunii 7. De asemenea, nu veți putea face upgrade la o versiune ulterioară a programului.

DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *