HOME / Licențe Gratuite / Auslogics BoostSpeed 10 – Licență gratuită

Auslogics BoostSpeed 10 – Licență gratuită

Auslogics BoostSpeed este cel mai simplu mod de reparare, curățare și accelerare a computerului dvs. Acest program este una dintre cele mai eficiente soluții complete existente pe piață.

BoostSpeed scanează calculatorul dvs. pentru a descoperi problemele care pot fi responsabile pentru încetinirea funcționării lui și vă pune la dispoziție un mod sigur și ușor de a rezolva problemele cu ajutorul unui set complet de instrumente pentru a îmbunătăți fiecare aspect de funcționare în nivelul de performanță al computerului.
 
La doar un click distanță puteți face următoarele (sau doar părți pe care le doriți rezolvate): curăță fișierele junk, repară registrele, îmbunătățește setările Windows și de internet, defragmentează hard disk-ul etc. – toate pentru a face computerul dvs. să funcționeze mai rapid și mai ușor.
 
Pentru a avea Auslogics BoostSpeed Premium 10 (ultima versiune) cu licență gratuită descărcați-l și instalați-l de aici, iar pentru a-l activa folosiți cheia de înregistrare de mai jos:
Y2JEV-7ULB7-KNSQC-9RH79-4B9S5
 
Notă: Cheia de înregistrare poate fi folosită doar pentru activarea versiunii 10. De asemenea, nu veți putea face upgrade la o versiune ulterioară a programului și nici nu este disponibil suportul tehnic gratuit. Mai multe informații despre acest program obțineți de aici.
Auslogics BoostSpeed 10 - Licență gratuită

Mondly Premium

Citește și

IObit Advanced SystemCare 12 PRO – Licenţă gratuită

Advanced SystemCare a fost conceput pentru a vă oferi o soluție de ultimă oră pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.