Acasă Security Atacurile cibernetice se vor intensifica în perioada următoare

Atacurile cibernetice se vor intensifica în perioada următoare

63
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Toate războaiele sunt distructive, dar când vorbim despre atacuri cibernetice, suprafața de atac în cyber security este imensă, iar complexitatea și modul de acțiune solicită răspunsuri diferite.

Atacurile cibernetice se vor intensifica în perioada următoare

În perioada următoare, atacurile cibernetice se vor intensifica, vor fi mai complexe și mai diverse, având în vedere că gradul de folosire a internetului a crescut semnificativ în perioada pandemiei, atrag atenția specialiștii.

Apar și noi modalități folosite de rețelele criminale și de actorii statali, a declarat Dan Cîmpean, directorul Centrului Național de Răspuns la Incidendete de securitate cibernetică  CERT-RO, la emisiunea Serviciul de noapte cu Maria Țoghină (Radio România Actualități).

Citiți articolul complet aici.

Înregistrarea emisiunii o puteți vedea aici (VIDEO).