1. Home
  2. /
  3. Security
  4. /
  5. Atac cibernetic de amploare în România

Software Big Sale - Up to 62% OFF

Atac cibernetic de amploare în România

Conform HotNews.ro, în această dimineață a avut loc un atac cibernetic de amploare la instituțiile statului român! Site-urile Guvernului României, al MApN, CFR Călători și al Poliției de Frontieră au fost atacate.

Atac cibernetic de amploare în România

Accesarea site-urilor gov.ro, mapn.ro, politiadefrontiera.ro, cfrcalatori.ro şi a site-ului unei instituții financiare a fost afectată de o serie de atacuri cibernetice de tip DDOS (distributed denial of service).

Ministerul Apărării a transmis că atacul cibernetic de tip distributed denial of service (DDOS) a fost declanșat la ora 04:05 asupra site-ului instituției (www.mapn.ro).

Specialiştii IT de la nivelul structurilor guvernamentale colaborează cu experții instituţiilor de specialitate pentru restabilirea accesului și identificarea cauzelor.

P.S. Doar accesul către site-ul www.gov.ro a fost refăcut până la această oră.

Bitdefender - Tough on threats, light on your system.

NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale, dar în unele articole sunt inserate linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertisements, but affiliate links are inserted in some articles. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Share

Citește și...