Acasă Android ASUS ZenFone 7 Pro excelează în DXOMARK Benchmark Performance și este evaluat...

ASUS ZenFone 7 Pro excelează în DXOMARK Benchmark Performance și este evaluat drept cel mai bun telefon pentru selfies video

13
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

ASUS anunță că ZenFone 7 Pro a obținut un scor general de 115 și un scor general selfie de 101 în clasamentul DXOMARK Mobile. Flip Camera, sistemul triplu ce echipează ZenFone 7 Pro, oferă funcții creative unice și demonstrează o performanță generală uimitoare pentru fotografii și conținut video, fie pe post de cameră selfie, fie ca principală.

ASUS ZenFone 7 Pro excelează în DXOMARK Benchmark Performance și este evaluat drept cel mai bun telefon pentru selfies video

Scorul DXOMARK Mobile Camera pentru ZenFone 7 Pro include sub-scoruri de 122 în categoria Foto și 100 în categoria Video. Performanța sa excelentă pe post de cameră frontală i-a permis lui ZenFone 7 Pro să obțină un scor DXOMARK Selfie de 104 pentru fotografii selfie și o clasare pe primul loc în testele de selfie video, cu un scor de 96.

În recenzia DXOMARK, ZenFone 7 Pro a fost lăudat pentru expunerea precisă și nivelul înalt de detalii. Pentru fotografiile capturate cu camera principală, DXOMARK a notat că ZenFone 7 Pro „… a obținut un scor perfect în testul de autofocus, focalizând rapid și precis în orice condiții de iluminare”. Pentru fotografiile selfie realizate cu camera în poziție frontală, recenzia a precizat că „senzorul de imagine mare al camerei ajută la capturarea de detalii și texturi excelente, pentru o cameră frontală. Zgomotul de imagine este ținut foarte bine sub control pe fizionomia subiectului și este vizibil doar în elementele de fundal ale unei scene”.

ZenFone 7 Pro a obținut, de asemenea, rezultate bune și în categoria Video, în special în secțiunea selfie video. DXOMARK a remarcat că video-urile selfie realizate cu ZenFone 7 Pro au demonstrat „… randare excelentă a texturilor și a detaliilor și o expunere bună până la niveluri de iluminare foarte scăzute …”.

Seria ZenFone 7 a fost construită pentru a oferi o experiență excelentă în fotografia mobilă, cu sistemul unic de camere triple Flip Camera. Acest modul include o cameră cu obiectiv larg de 64 MP Sony IMX686, o cameră ultra-larg de 12 MP Sony IMX363 și o cameră tele-foto cu un zoom optic de până la 3X. ZenFone 7 oferă, de asemenea, o funcție de top la nivelul industriei, de înregistrare video 8K la 30 FPS cu capabilități EIS, pentru rezoluții ultra-înalte și performanțe stabile în înregistrarea video. Flip Camera include multe funcții unice, inclusiv modul Free-angle, care le permite utilizatorilor să creeze cu ușurință imagini capturate din unghiuri speciale, Auto Panorama pentru imagini panoramice motorizate care evită imaginile blurate și Motion Tracking video.

Review-urile ZenFone 7 Pro cu Flip Camera publicate de DXOMARK:
Camera selfie: https://www.dxomark.com/asus-zenfone-7-pro-selfie-review-top-pick-for-video/
Camera principală: https://www.dxomark.com/asus-zenfone-7-pro-camera-review-much-improved-tele-zoom/

Preț și disponibilitate

Telefoanele ASUS ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro sunt disponibile în magazinele specializate din România. Prețurile sunt de aproximativ 3499 lei, respectiv 3899 lei (taxe incluse).

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul „În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible”, ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2019, situându-se printre „Cele mai admirate companii din lume” și „Cele mai apreciate companii din lume”, potrivit Fortune.