Acasă Diverse ASUS ROG Strix SCAR G532, pentru cei cu adevărat pasionați de jocurile...

ASUS ROG Strix SCAR G532, pentru cei cu adevărat pasionați de jocurile video

11

Laptopurile ASUS ROG Strix SCAR G532 sunt destinate celor cu adevărat pasionați de jocurile video și pentru cei cu spirit competitiv și dornici de performanță.

Laptopurile de gaming ASUS ROG Strix SCAR G532 sunt echipate cu toate funcțiile necesare, oferind o experiență de utilizare formidabilă pentru jocuri foarte serioase. Fiind dotate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7-10875H sau Intel Core i9-10980HK, precum și cu acceleratoarele video NVIDIA GeForce RTX 2060 sau 2070 (6GB sau SUPER 8GB memorie video) și 16GB, respectiv 32GB memorie RAM, modelele ROG Strix SCAR G532 sunt pregătite pentru cele mai noi jocuri, rulate cu detaliile grafice la maximum. Sistemul de operare și jocurile sunt stocate pe două SSD-uri de 512GB fiecare, sau un singur SSD de 1TB (în funcție de model).

Ecranul IPS, mat, cu diagonala de 15,6 inchi, are o rezoluție FullHD și o rată de refresh de până la 300Hz (în funcție de model). Viteza mare de reîmprospătare ne asigură faptul că niciun cadru nu e pierdut, mai ales în jocurile foarte dinamice cum ar fi Counter-Strike: Global Offensive.

Laptopurile ASUS ROG Strix SCAR G532 au o structură hardware de top completată de un design deosebit. Proiectul FaceOff, derulat de ROG și BMW Group Designworks, aduce liniile fluide și eficiența din zona auto. Designul ce permite deschiderea ușoară a carcasei simplifică procedurile de schimbare a componentelor datorită accesibilității ușoare la conectorii modulelor de memorie și unităților de stocare a datelor. Partea de jos a carcasei este atașată prin intermediul unor șuruburi standard, ce sunt usor accesibile și pot fi îndepărtate fără a necesita unelte specializate.

Laptopurile ASUS ROG Strix SCAR G532 sunt disponibile în stoc și beneficiază de prețuri bune pentru ceea ce oferă. În plus, la achiziționarea lor primești cadou și un mouse optic ASUS TUF Gaming M5

ASUS ROG Strix SCAR G532, pentru cei cu adevărat pasionați de jocurile video