ASUS anunță cele mai noi laptopuri ZenBook cu două ecrane și introduce ScreenPad Plus cu mecanism de înclinare

ASUS a anunțat cele mai recente laptopuri din seria premium ZenBook, în frunte cu modelul de 15,6 inchi ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) și cel de 14 inchi – ZenBook Duo 14 (UX482), ambele premiate în cadrul galei CES® 2021 Innovation Awards. Aceste laptopuri cu două ecrane introduc noul ASUS ScreenPad™ Plus înclinat, un ecran secundar tactil cu lățime completă dotat cu un nou mecanism de auto-înclinare, care îmbunătățește lizibilitatea, ajută la răcire și funcționează perfect în tandem cu ecranul principal, pentru multitasking și creativitate fără efort.

ZenBook Pro Duo 15 OLED oferă performanțe de flagship, fiind dotat cu procesoare care urcă în gamă până la un Intel® Core™ i9 de generația a 10-a. Echipat cu un GPU de laptop de generație următoare NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070, beneficiază de toate îmbunătățirile NVIDIA Studio destinate creatorilor de conținut.

ASUS anunță cele mai noi laptopuri ZenBook cu două ecrane și introduce ScreenPad Plus cu mecanism de înclinare

ZenBook Duo 14 oferă multe dintre beneficiile și funcțiile lui ZenBook Pro Duo 15 OLED, dar are un ecran secundar ScreenPad Plus de 12,6 inchi și un format mai compact, proiectat pentru a atinge cea mai bună productivitate în condiții de mobilitate. Modelul ușor ZenBook Duo 14 are o grosime de doar 16,9 mm, fiind verificat Intel Evo™. Este motorizat de procesoare Intel Core de generația a 11-a și grafică Intel Iris® Xe oferind o durată de viață a bateriei de până la 17 ore, acoperind practic o zi întreagă.

Noi modele ZenBook cu un singur ecran OLED

În plus față de cele două noi modele cu două ecrane, sunt disponibile și două noi modele cu un singur ecran. ZenBook 13 OLED are o carcasă cu grosimea de 13,9 mm, cu un ecran OLED FHD. Poate fi echipat cu procesoare Intel sau din seria AMD Ryzen 5000 U. Cântărește doar 1,14 kg și oferă până la 13 ore de autonomie a bateriei , fiind astfel alegerea ideală pentru cei ce vor portabilitate extremă.

Noi modele ultra-puternice ZenBook

ZenBook Flip 15 este unul dintre cele mai compacte laptopuri convertibile de 15,6 inchi din lume, având un ecran tactil NanoEdge FHD. Procesorul din seria Intel Core H de generația a 11-a și grafica din clasa gaming NVIDIA GeForce GTX 1650 accelerează productivitatea și creativitatea, laptopul devenind partenerul creativ perfect.

ZenBook 14 este unul dintre cele mai subțiri laptopuri de 14 inchi cu processor AMD, având un profil de doar 14,3 mm. Cu o autonomie de până la 16 ore, devine companionul ideal în călătorii. ZenBook 14 este proiectat să pună în valoare creativitatea utilizatorului fără efort, bazându-se pe procesorul mobil AMD Ryzen 7 5800H, placă video până la NVIDIA GeForce MX450, sistem de răcire cu două ventilatoare, stocare rapidă pe SSD PCIe și conectivitate Intel WiFi 6.

Urmărește acest video (dar și aici) pentru a afla detalii despre cele mai recente tehnologii anunțate în cadrul evenimentului virtual ASUS BeAhead la CES 2021! 

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.