Acasă Diverse ASUS a câștigat 3 premii la Gala Premiilor Connect 2021

ASUS a câștigat 3 premii la Gala Premiilor Connect 2021

147
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Cu ocazia ediției din acest an a Galei Premiilor Connect, compania ASUS a fost premiată pentru cel mai bun ultrabook, pentru cel mai bun laptop de gaming și pentru cel mai bun brand de laptopuri, în urmă unei jurizări făcute de redacția Connect împreună cu cei mai importanți jurnaliști și bloggeri tech din România, care au votat pentru cele mai bune produse din 2021, grupate în 24 de categorii.

ASUS a câștigat 3 premii la Gala Premiilor Connect 2021

Produsele câștigătoare au fost alese de către 20 de revieweri, care au avut ocazia să le testeze pe măsură ce ele au fost lansate și au apărut pe rafturile virtuale sau reale ale retailerilor.

Cel mai bun ultrabook: ASUS Zenbook 14

Câștigătorul categoriei „Cel mai bun ultrabook” a fost modelul ASUS Zenbook 14, unul dintre cele mai mici laptopuri de 14 inchi din lume, care vine echipat cu un extraordinar afișaj de tip NanoEdge cu margini ultra-subțiri și soluția exclusivă NumberPad, pentru a oferi utilizatorilor libertatea de a descoperi propriile puteri creative.

Cel mai bun laptop de gaming: ROG Zephyrus S17

„Cel mai bun laptop de gaming” a fost declarat inovatorul ROG ZEPHYRUS S17, un model premium destinat jocurilor, pentru care designerii au atins un nivel de creativitate fără precedent. Procesoarele care urcă în gamă până la un Intel Core™ i9  de generația a 11-a sunt răcite cu metal lichid, iar placa video GeForce RTX™ 3080 rulează la 140 W cu Dynamic Boost. Cele două componente cheie oferă performanțe de top, fiind răcite cu sistemul avansat AAS Plus. Tastatura opto-mecanică înclinată este nota de design distinctivă a acestui model, oferind capacitate de reacție și confort sporite.

ASUS – Cel mai bun brand de laptopuri

Redacția Connect consideră că ASUS a fost „Cel mai bun brand de laptopuri” în 2021, apreciind întreaga gamă de produse a companiei pe acest segment, în urma testelor detaliate realizate cu laptopuri din toate categoriile oferite de producător.