Ashampoo WinOptimizer 2018 (Licență gratuită)

Ashampoo WinOptimizer 2018 este un instrument puternic de optimizare a sistemului care eliberează spațiul, rezolvă erorile și păstrează la nivel înalt performanța computerului dvs. Acesta protejează și datele dvs. personale și vă permite să personalizați mediul Windows. Pe lângă instrumentele de curățare a hard diskului, acest program vine cu multe instrumente care acoperă diverse sarcini de la mentenanța sistemului și analiza sistemului până la procesarea fișierelor (criptare, împărțire, etc.).

Versiunea 2018 include și un administrator de fonturi, compatibilitate deplină cu Windows 10 și suport pentru mai mulți utilizatori.

Pentru a beneficia de versiunea completă, descărcați și instalați Ashampoo WinOptimizer 2018 de aici. Pentru a intra în posesia licenței, accesaţi aici. Programul este disponibil și în limba română (Options-Language).  
Ashampoo WinOptimizer 2018 (Licență gratuită)
NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!