Acasă Licențe Gratuite Ashampoo WinOptimizer 18 – Licență gratuită

Ashampoo WinOptimizer 18 – Licență gratuită

135

Ashampoo WinOptimizer 18 este un instrument puternic de optimizare a sistemului, rezolvă erorile și păstrează la nivel înalt performanța computerului dvs. Acesta protejează și datele dvs. personale și vă permite să personalizați mediul Windows. Pe lângă instrumentele de curățare a hard diskului, acest program vine cu multe instrumente care acoperă diverse sarcini de la mentenanța sistemului și analiza sistemului până la procesarea fișierelor (criptare, împărțire, etc.).

Versiunea 18 (penultima) include și un administrator de fonturi, dar şi compatibilitate deplină cu Windows 10.

Pentru a obţine versiunea completă, descărcați și instalați Ashampoo WinOptimizer 18 de aici. Pentru a intra în posesia licenței, accesaţi aici. Programul este disponibil și în limba română (Options-Language).

Ashampoo WinOptimizer 18 - Licență gratuită
Notă:
  • Pentru a beneficia de acest giveaway trebuie să aveţi cont pe Ashampoo. Dacă nu aveți, creați-vă unul aici.
  • Veţi obţine licență pe viață pentru versiunea 18x (penultima)
  • Actualizările la versiunile noi nu vor fi disponibile
  • Fără asistență tehnică gratuită

ASHAMPOO SOFTWARE DEALS – UP TO 85% OFF

Pe acest blog nu există advertoriale (articole plătite), dar unele articole pot conţine linkuri de afiliere. Susţineţi acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulţumesc!
There are no advertorials (paid articles) on this blog, but some articles may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thanks!