1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Aproape 370 de milioane de utilizatori Internet Explorer vor trebuie să îşi actualizeze browserul

Aproape 370 de milioane de utilizatori Internet Explorer vor trebuie să îşi actualizeze browserul

Aproape 370 de milioane de utilizatori de Internet Explorer mai au doar șase săptămâni pentru a-și actualiza browserul sau pentru a trece la unul rival Microsoft, scrie CW.

Microsoft, cel mai mare producător de software din lume, a anunţat că nu va mai oferi suport pentru Internet Explorer 9 începând din 12 ianuarie anul viitor. Browserul va continua să funcţioneze, însă Microsoft nu va mai asigura actualizări de securitate. 
Aproape 370 de milioane de utilizatori Internet Explorer

După această dată, Microsoft va oferi suport pentru IE9 doar pe Windows Vista și Windows Server 2008, iar pentru IE10 numai pe Windows Server 2012. Toate celelalte versiuni de Windows, inclusiv Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10, vor trebuie să ruleze IE11 sau Edge. 


Conform datelor companiei Net Applications, 44.8% dintre utilizatorii de Internet Explorer folosesc o versiune veche de Internet Explorer (IE). Este vorba de 368 de milioane de utilizatori. Dintre aceştia 172 de milioane folosesc IE8, browser vechi de şase ani, care rulează pe Windows 7 şi Windows XP.
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *