Aplicațiile Android se pot descărca de acum și pe Windows, Linux și Mac

Încă de anul trecut, în magazinul de aplicații Android s-a depășit numărul de 1 milion de aplicații & jocuri, dar Google a găsit un mod simplu prin care aplicațiile și jocurile din Google Play să fie portate pe Windows, Linux și Mac.

Extensia ARC Welder pentru Google Chrome convertește aceste aplicații pentru a putea rula și pentru aceste sisteme de operare. Există însă și câteva limitări: nu se pot descărca mai multe aplicații în același timp și trebuie să selectezi de la bun început ce tip de layout să aibă (portret sau peisaj).
ARC Welder are la bază funcțiile Android 4.4, ceea ce face ca aplicațiile mai noi să fie compatibile fără probleme. Twitter, Facebook Messenger, Flipboard, inclusiv Instagram merg exact ca și pe terminalele mobile cu Android, dar chiar și așa aplicațiile de cameră foto sau cele care utilizează tastatura încă dau erori.

Jocurile merg și ele destul de bine, la prima vedere. Noua facilitate, pusă la dispoziție de Google, va oferi posibilitatea atât dezvoltatorilor, cât și a utilizatorilor să testeze, chiar din fața calculatorului, cele mai noi titluri lansate, direct prin intermediul browserului web Google Chrome.


Mai multe informații despre această extensie găsiți pe site-ul oficial, iar fișierele .apk le puteți descărca pentru PC de aici.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.