FLASH DEALS

Aplicații pentru pasionații de sport cu scoruri în timp real

Ești pasionat de fotbal sau de alte sporturi și vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu?

Dacă ești pasionat de fotbal sau de alte sporturi și vrei să știi tot ce se întâmplă în acest domeniu, sunt destule aplicații pentru dispozitivele mobile care te pot ține la curent cu cele mai importante meciuri și evenimente.

Aplicații pentru pasionații de sport cu scoruri în timp real

FlashScore oferă rezultate în timp real din 34 sporturi și peste 3.000 de campionate și competiții din toată lumea, fiind una dintre puținele aplicații care au disponibile și o versiune în limba română.

Alte aplicații cu scoruri în timp real

Sofascore Cu peste 10 milioane de descărcări, Sofascore este cea mai completă dintre aceste aplicatii, fiind folosită mai ales de pariorii înrăiți.

365Scores pune la dispoziție actualizări în timp real de la echipele și ligile preferate, acoperind 10 sporturi. De asemenea, site-ul furnizează și știri din mai multe publicații locale, precum și videoclipuri cu golurile înscrise.

Goal Live Scores Pe lângă rezultate în timp real din diferite sporturi, Goal Live Scores vă oferă și statistici explicite ale meciurilor, head-to-head data (raportul întâlnirilor directe dintre echipe), clasamente ale celor mai buni jucători și ale celor mai bune echipe, update-uri legate de transferuri, știri precum și alerte instant pentru golurile marcate în meciurile selectate de către utilizator.

La rândul său, LiveScore este axată mai mult pe fotbal. Ea permite utilizatorilor să țină pasul cu peste 1.000 de meciuri în fiecare săptămână, oferind informații detaliate despre echipe și desfășurarea jocului. Aplicația mai furnizează și date despre competiții de baschet, tenis, hochei pe gheață și crichet.

Futbol24 Deși mai putin cunoscută, este una dintre cele mai utile aplicații de pe piață. Aplicația asigură informații live de la meciuri, notificări în timp real, un calendar bine gândit pentru evenimente, posibilitatea de selectare a echipelor favorite și, după caz, a meciurilor favorite, clasamente actualizate imediat, prognoza meteo și o organizare excelentă.

Vezi și FIFA – Tournaments, Football News & Live Scores, BeSoccer – Soccer Live Score, Soccer24, OneFootball – Fotbal scoruri, Formula 1