1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Aplicaţia Yahoo Messenger va fi închisă

Aplicaţia Yahoo Messenger va fi închisă

Aplicaţia Yahoo Messenger, lansată în urmă cu 18 ani, va fi închisă pe 5 august, a anunţat compania.

De altfel, în prezent aceasta nu mai poate fi descărcată, iar după 5 august utilizatorii nu se vor mai putea conecta pe Messenger, scrie Venture BeatPotrivit companiei, doar versiunea desktop va dispărea. Celelalte variante – online, aplicaţia de mobil sau direct din Yahoo Mail – vor funcţiona în continuare. Reprezentanţii Yahoo spun că încearcă astfel să încurajeze toţi utilizatorii să finalizeze tranziţia către noul Yahoo Messenger.

„În decembrie 2015, am anunţat un nou Yahoo Messenger pentru mobil, web şi Yahoo Mail pe desktop, construit pe o nouă platformă modernă. Acest lucru a oferit utilizatorilor un mod rapid, frumos şi inteligent de a trimite şi de a anula trimiterea de mesaje, fotografii şi imagini animate în 1:1 şi conversaţii de grup.

În prezent oferim inter-operare între produsul anterior şi noul Yahoo Messenger şi încurajăm toţi utilizatorii să finalizeze tranziţia către noul Yahoo Messenger, pentru că nu vom mai susţine platforma veche din 5 august 2016. Intenţionăm să ne concentrăm eforturile pe noul Yahoo Messenger”, se arată într-un comunicat al companiei.

Versiunea veche a aplicaţiei Yahoo Messenger a fost lansată în martie 1998 şi a devenit foarte populară în rândul tinerilor.

Însă, odată cu apariţia noilor servicii – chatul de Facebook, Twitter sau alte aplicaţii mobile – popularitatea Yahoo Messenger a scăzut drastic.

Sursa

DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *