Acasă Diverse Aplicaţia care te ajută să cânţi precum Mozart

Aplicaţia care te ajută să cânţi precum Mozart

32
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Există multe aplicaţii care ne dau impresia că atingem clapele unui pian şi că putem cânta orice partitură, indiferent cât de grea este aceasta, însă Touch Pianist este diferită pentru că dă senzaţia că poţi fi asemenea lui Mozart. Și totul cu un singur deget.


Lovind uşor ecranul tabletei – sau butoanele mouselui, în versiunea pentru PC – ”pianistul” poate interpreta chiar şi bucăţi celebre din Beethoven, aplicaţia dând ritmul, intensitatea şi cadenţa.

Pentru a fi și mai clar, Touch Pianist nu este un tutorial, adică o aplicație care să te ajute să deprinzi tainele pianului, ci o metodă de relaxare pentru că intri direct în partiturile faimoase, însuși creatorul ei, Batuham Bozkurt, numind-o un ”joc muzical”.

Totul este extrem de simplu. Piesa, formată din butoane care apar pe ecran, curge uşor asemenea tradiţionalului karaoke, dar de la dreapta spre stânga. Tu trebuie doar să atingi butoanele albe şi sunetele încep să curgă.

Aplicația Touch Pianist, lansată pe 05 mai 2015, se găseşte sub formă gratuită pe site-ul oficial, cu piese de Beethoven, Mozart, Chopin, Satie, Debussy, Rachmaninoff, Brahms sau Bach. Pentru adevăraţii iubitori de muzică, în schimbul a doar 0,99 euro, repertoriul poate fi extins.Sursa: iq.intel.ro