Acasă Android Android Marshmallow este prezent pe 7,5% din dispozitivele cu Android

Android Marshmallow este prezent pe 7,5% din dispozitivele cu Android

11
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Potrivit Google, versiunea Marshmallow este instalată pe 7,5% din dispozitivele cu Android, după 6 luni de la lansare.


Marshmallow a urcat astfel de la o cotă de piață de 4,6% în luna martie, la 7,5% la începutul lunii mai 2016. Lollipop rămâne cea mai folosită versiune de Android, fiind instalată pe 35,6% din dispozitive. KitKat este instalat pe 32,5% din dispozitive, iar Jelly Bean are o cotă de piață încă destul de bună, deși este în scădere față de luna trecută (20,1%). Ice Cream Sandwich, Ginger Bread și Froyo, cele mai vechi versiuni de Android, au împreună o cotă de piață de doar 4,3%.

Android Marshmallow
Datele reflectate în statistică au fost colectate pe parcursul unei perioade de 7 zile, ce s-a încheiat pe 2 mai 2016. De notat că orice versiune Android cu o distribuție mai mică de 0,1% nu este afișată în ultima statistică publicată de Google.