Acasă Diverse Alternative LEGALE la Popcorn Time

Alternative LEGALE la Popcorn Time

1052
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Site-ul Popcorn Time (cel original) nu mai există de mult timp, dar găsești pe internet câteva site-uri care îți permit să vizionezi filme și seriale…LEGAL. Deși aceste site-uri conțin în general filme și seriale mai vechi, unele dintre ele chiar de epocă, pot fi găsite, dacă stai să cauți mai atent, nenumărate filme sau seriale de top.

Alternative LEGALE la Popcorn Time
Iată mai jos lista cu aceste site-uri (NOTĂ: unele site-uri sunt blocate în anumite țări):
Alte servicii online străine/românești care oferă posibilitatea de a viziona gratuit sau cu plată filme/seriale online, sau de a asculta muzică:

Media Center (Recomandate)

Kodi.tv 

Cele mai bune plugin-uri/addon-uri Kodi pentru filme, seriale, televiziune și sport (vor fi actualizate constant):

ATENȚIE! Din punct de vedere legal, nu există nicio problemă cu descărcarea și utilizarea lui Kodi. Cu toate acestea, multe dintre addon-uri/plugin-uri (cum sunt și cele prezentate mai sus) redau materiale protejate prin drepturi de autor și vizionarea acestora fără o rețea VPN vă poate provoca probleme.

Plex Media Center
Windows Media Center (inclus în edițiile Windows 7 Home Premium, Professional și Ultimate)
MediaPortal