1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Allview a lansat smartphone-ul X3 Soul Plus

Allview a lansat smartphone-ul X3 Soul Plus

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România a lansat smartphone-ul X3 Soul Plus, un terminal care îmbină specificații de top într-un design minuțios realizat.

 „X3 Soul Plus este smartphone-ul conceput pentru utilizatorii extrem de exigenți la detalii. Corpul zvelt, realizat în proporție de 97% din metal, reunește componente care asigură dispozitivului putere, viteză de conectivitate, fotografii de excepție și securitate sporită a datelor private. Confidențialitatea informațiilor este asigurată prin mai multe nivele de securizare, pornind de la senzorul frontal de amprentă și culminând cu un algoritm special de criptare a documentelor, imaginilor, contactelor și conversațiilor private”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview a lansat smartphone-ul X3 Soul Plus

X3 Soul Plus integrează procesorul Helio P10 Octa Core 1.8GHz, care alături de memoria RAM de 4GB și sistemul de operare Android™ 6.0, Marshmallow asigură experiențe incredibile în materie de gaming și multimedia. Memoria Flash de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM.

Conectivitatea 4G Cat6 asigură viteze de două ori mai mari față de standardul 4G Cat4, ajungând până la 300Mbps pentru download. Conectivitatea 4G se realizează în standardele TDD și FDD, alternativ, pe ambele SIM-uri incorporate.

 X3 Soul Plus este un smartphone unibody care inspiră deopotrivă putere și eleganță. Display-ul IPS Full HD de 5.5 inch evidențiază culori strălucitoare. Touchscreen-ul este integrat în structura display-ului grație tehnologiei InCell, iar ecranul 2.5D este protejat de zgârieturi prin Corning® Gorilla® Glass 3. Spatele mat al telefonului, construit dintr-o singură bucată de metal, formează împreună cu marginile sclipitoare un joc atrăgător al contrastelor.

Senzorul frontal de amprentă cu care este prevăzut terminalul X3 Soul Plus ferește telefonul de indiscreții. Mai mult, utilizatorii au la dispoziție un Spațiu Privat, unde pot fi păstrate contactele, mesajele, apelurile, aplicațiile și alte fișiere confidențiale. Toate informațiile din această secțiune sunt criptate printr-un algoritm special, prin care documentelor li se adaugă o extensie ce nu permite vizualizarea lor nici atunci când sunt descărcate pe computer sau alt dispozitiv.

Camera principală de 13MP, prevăzută cu 5 lentile și Laser Autofocus, adoptă o tehnologie care permite capturi de mare viteză, sensibilitate crescută și zgomot redus al imaginii. Camera frontală de 8MP asigură selfie-uri luminoase chiar și în condiții de iluminare scăzută, grație funcției Flash screen.

În premieră pentru dispozitivele Allview, X3 Soul Plus pune la dispoziție funcția de înfrumusețare video, prevăzută cu 7 trepte, care îmbunătățește aspectul utilizatorului în timp real. Această funcție poate fi folosită atât pentru camera principală cât și pentru cea frontală.

Prețul smartphone-ului X3 Soul Plus este de 1.599 lei. Achiziția prin precomandă se poate realiza de ieri, 26 iulie, iar livrările vor fi efectuate începând cu 11 august. Clienții care precomandă produsul până pe 10 august 2016 vor primi o tabletă Allview cadou, la alegere.

DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *