Acasă Licențe Gratuite Aiseesoft FoneTrans (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

Aiseesoft FoneTrans (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

16
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Aiseesoft FoneTrans este cel mai popular program de transfer și administrare fișiere iOS. Acesta vă permite să transferați muzică, video și poze între iPhone, iPad și iPod. De asemenea, puteți copia contractele, mesajele SMS și alte documente de pe dispozitive iOS pe computer.


Mai mult, acesta permite exportarea datelor de pe un dispozitiv iOS pe iTunes pentru backup fără pierderi de date. Puteți administra datele iOS cu ușurință pe computerul dvs.

FoneTrans
Pentru a beneficia de licență gratuită timp de 1 an de zile (1 PC) pentru acest produs, accesați pagina promoției. Introduceți datele necesare și dați clic pe butonul „Registrieren” pentru a putea obține licența. Verificați e-mailul. 

Descărcați Aiseesoft FoneTrans de aici. Instalați programul, apoi inserați în produs licența obținută. Promoția este limitată.