• Fără categorie

Află cine se conectează la Internet prin Wi-Fi-ul tău

Dacă îţi merge prost netul, s-ar putea să ai niște vecini-căpuşă, care în loc să-şi cumpere abonament la net, iau gratis de la tine.

Dacă îți merge prost Internetul sau te afli la hotel și vrei să știi cât de încărcată e rețeaua de acolo, Who Is On My Wi-Fiun utilitar gratuit de la Windows, îți spune exact cu ce “prieteni” împarți rețeaua, scrie yoda.ro.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

După ce instalezi programul, dă-i o scanare. Vei vedea lista dispozitivelor conectate la rețea. Dacă le recunoști, schimbă din Unknown în Known, ca să ai evidența gadgeturilor tale.

Partea cea mai interesantă a acestei aplicații este că poți face scanarea fără să ai drept de administrator sau acces la rețea. Un alt utilitar de acest gen este și Wireless Network Watcher, dezvoltat de Nirsoft și care scanează rețeaua fără fir și afișează lista cu toate computerele și dispozitivele care sunt în prezent conectate la rețea. 


Pentru fiecare computer sau dispozitiv care este conectat la rețea, se afișează următoarele informații: adresa IP, adresa MAC, compania care a fabricat placa de rețea, și, opțional, numele de computer. 


Puteți exporta, de asemenea, lista de dispozitive conectate într-un fișier HTML / XML / CSV / text, sau copia lista în clipboard și apoi să o adăugați în Excel.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.