Acasă Diverse Ableton Live 10 Suite – Licență gratuită

Ableton Live 10 Suite – Licență gratuită

274
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Ableton Live a evoluat în timp într-un pachet complet pentru înregistrări fie în studio-ul de acasă fie în cel profesional. Folosit în general de DJ (în ultimii ani, Armin Van Buuren s-a bazat tot mai mult pe Ableton Live) și artiști interpreți în concertele live, Ableton Live este utilizat mai ales cu ajutorul dispozitivelor MIDI auxiliare care reduc lucrul la laptop, artistul îmbinând tehnologia digitală cu un feeling analog.

Ableton Live 10 Suite - Licență gratuită

Efectele, instrumentele, sunetele și caracteristicile creative ale Ableton Live vă permit să faceți muzică limitată doar de imaginația voastră. Folosiți dispozitivele native ale Live ca fundație a designului de sunet sau modelati și modificati gama de pachete cu atenție pregătite pentru tine în ceva nou. Deoarece software-ul pastreaza totul în acelasi ritm, Live este perfect pentru improvizația pe scenă și pentru sesiunile de „hands-on” – vă personalizați software-ul pentru a se adapta performanței dumneavoastră, nu invers. Și cu ajutorul lui Push, instrumentul lui Ableton construit special pentru Live, beneficiați de toate funcționalitățile software-ului la îndemână pe suprafața hardware.

Ableton Live 10 include:

  • 15 instrumente: Wavetable, Operator, Sampler, Analog, Electric, Tension, Collision, Simpler și altele
  • 72 efecte audio și MIDI, incluzând Drum Buss, Echo și Pedal
  • Mapări instantanee, astfel încât să puteți utiliza Live cu tastaturile sau controlerul.
  • Max pentru Live, astfel încât să aveți acces la o serie de instrumente, efecte și personalizări create de comunitatea Live.
  • peste 5.000 de sunete
  • peste 70Gb de loop-uri și sample-uri

Utilizatorii pot încerca acum Ableton Live 10 Suite accesând acest link (trial 90 de zile).

Citește și: Top 6 softuri DAW