A fost lansat SUPERAntispyware 6 Final

SUPERAntiSpyware 6 a fost lansat oficial astăzi, aducând o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri ce ar trebui să adauge un strat suplimentar de securitate oricărui calculator.


Noua versiune vine cu o interfață de utilizator complet restructurată, echipa de dezvoltare asigurându-ne că ar trebui să ofere o navigare mai ușoară atât pentru începători cât și pentru cei cu mai multă experiență. 

“Este o interfață simplificată pentru navigare mai ușoară a celor mai frecvent utilizate funcții, suportul tactil fiind și el prezent odată cu această versiune, ceea ce înseamnă că aplicația poate fi, de asemenea, instalată și pe tablete care rulează Windows 8.1″. 

Noua versiune poate fi instalată și pe calculatoarele mai vechi, aplicația oferind încă suport pentru toate versiunile de Windows de pe piață, inclusiv XP, chiar dacă Microsoft nu mai lansează de ceva timp actualizări și patch-uri de securitate pentru această versiune de sistem de operare. 

Nu în ultimul rând, echipa de dezvoltare a introdus un sistem nou de alertare prin e-mail, care oferă rezultate de scanare programate pentru administratori, precum și un așa-numit instrument “System Investigator”, care ajută la determinarea rapidă dacă un fișier de pe sistem este malware sau nu. 

Notă: SuperAntispyware Free Edition nu include protecție în timp real și scanare programată.
Modificări aduse în versiunea 6 (EN):
  • New User Interface – Simplified interface for easier navigation to the most commonly used features, and touch screen capable.
  • System Investigator – Shows what’s running on your PC in a new and exciting way. Customers and technicians can use this tool to quickly determine if a file on the system is potentially malware.
  • Faster scan speeds, smaller foot print, enhanced program stability and an expanded Help Menu to improve ease of use.
  • Receive scheduled scan results through the new e-mail alert system

Descărcați SUPERAntispyware 6 Final de aici.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.