Acasă IT News A fost creată aplicația care monitorizează securitatea adresei de e-mail

A fost creată aplicația care monitorizează securitatea adresei de e-mail

8
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

A fost creată o aplicație care te anunță în cazul unei breșe de securitate, dacă adresa de email a fost compromisă.

Este important să știi când trebuie să iei măsuri pentru protejarea conturilor. Pentru securitatea acestora, creatorul de programe pentru Windows, Lance McCarthy, a dezvoltat o nouă aplicație care se numește „Hacked?”, scrie winbeta.org
A fost creată aplicația care monitorizează securitatea adresei de e-mail
Acest program este simplu, se introduce adresa de e-mail, iar aplicația se ocupă de tot. Hacked? te va anunța în momentul în care adresa de email ți-a apărut pe haveibeenpwned, un site web care monitorizează breșele de securitate și îți poate spune dacă a fost compromisă. Hacked? va anunța imediat, fără să fie necesară o logare pe site, dacă adresa de e-mail a fost compromisă. Astfel, se poate schimba parola în momentul în care s-a descoperit breșa.