A doua ediție a Congresului Cybersecurity va avea loc la Sibiu

În perioada 2-3 octombrie 2014, la Sibiu, va avea loc cea de-a 2-a ediție a congresului “Cybersecurity in Romania – Central European Conference, Public-Private dialogue platform”, eveniment regional central european, gândit ca o platformă de dialog public-privat. Congresul este organizat de Swiss Webacademy (SWA) în partenariat cu International Telecommunications Union (ITU, ONU-Geneva), cu CERT-RO și cu Ambasada Elveției în România.

Evenimentul este sprijinit de Consiliul Județean Sibiu, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, de companii mari de profil printre care: Dell Security, Q-East, CertSIGN și Bitdefender, și de mai mulți parteneri din mediu privat.

Evenimentul reunește 74 de speakeri reprezentând instituții publice sau companii private din 29 de țări. România va fi reprezentată de unele dintre cele mai de seamă persoane cu atribuții în domeniul securității cibernetice. De asemenea, grație partenariatului cu ITU, la congres vor participa și vorbitori de renume din partea unor instituții și grupuri de cercetare din străinătate care vor prezenta contextul general și exemple de bune practici.

Cybersecurity in Romania” este deschis unui număr cât mai mare de persoane de decizie din rândul întreprinderilor, scopul fiind acela de a înţelege şi a conştientiza fenomenele şi riscurile la care sunt expuşi toţi utilizatorii de Internet și impactul pe care îl poate avea un atac cibernetic în viaţa personală şi profesională a fiecăruia.

Pentru alte detalii vizitați: https://cybersecurity-romania.ro/

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.