90 de experți internaționali și 2000 de participanți din 14 țări vin în București, la ICEEfest

Cel mai amplu festival dedicat Internetului, comunicării, marketingului digital și tehnologiilor aferente acestora începe săptămâna aceasta, la București.


Peste 90 de speakeri vor urca joi și vineri pe 5 scene diferite unde vor discuta despre domenii de interes maxim pentru companiile care se confruntă cu transformările radicale pe care le aduce Internetul. Acestora li se adaugă artiști cunoscuți, actori și comedianți care vor anima atmosfera pentru cei peste 2.000 de participanți din 14 țări. 
Cunoscutul actor și comedian britanic Jeff Leach se întoarce, în calitate de MC și entertainer al ICEEfest, iar agenda concertelor, petrecerilor, spectacolelor de stand up e mai consistentă ca niciodată.


Temele acoperite în cele două zile acoperă zone ample, începând de la perspectiva “giganților” globali (Google, Facebook, Twitter, Yahoo, Microsoft etc) care afectează întreaga industrie, până la creativitate, viralitate, conținut, aplicații mobile, advertising programatic, performance marketing dar și e-commerce sau antreprenoriat.

“Internetul a impactat masiv toate domeniile economiei. Este motivul pentru care cred că orice companie care se respectă ar trebui să facă o investiție simbolică în câteva bilete prin care să le ofere angajaților un training intensiv, de 2 zile. Nu e doar o investiție în viitorul unor oameni, ci mai ales în viitorul companiei”, spune Dragoș Stanca (reprezentantul organizatorilor) într-o postare pe blogul său.
ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital și e prezentat de Orange. În asociere cu XAXIS – a Group M Company. Driven by Toyota Hybrid. Evenimentele din festival sunt susținute și de Prometheus, Huawei și BCR.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.