Acasă Diverse 6, vine șeful!

6, vine șeful!

23
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Dacă tu știi că șeful tău are obiceiul de a se ascunde în spatele tău la birou pentru a trage cu ochiul, nu îți dorești nimic mai mult decât să îți ascunzi rapid toate ferestrele și să pară că lucrezi. În acest scop, ai trei opțiuni și ar fi bine să le ai în vedere.

  1. Dacă vrei să ajungi repede la desktop și să ascunzi tot ce ai pe ecran, sfatul meu este să apeși repede pe Windows + D.
  2. Dacă vrei să ascunzi toate ferestrele pentru un moment, fără să le minimizezi sau să le perturbi aranjamentul, fă un click pe bara discretă verticală de lângă ceas, în colțul din dreapta jos al desktopului. Pentru a-ți aduce ferestrele înapoi, mai apeși odată pe el.6, vine șeful!
  3. Fă click dreapta pe un spațiu liber din taskbar (bara de aplicații) și optează pentru Show the desktop. După ce ți-ai rezolvat problema cu desktopul, fă click dreapta din nou în același loc și alege Show open windows (Afișează ferestrele deschise).

6, vine șeful!