Home / Online / CONCURS: Câștigă 10 licențe Heimdal PRO, aplicație premium special creată pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice

CONCURS: Câștigă 10 licențe Heimdal PRO, aplicație premium special creată pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice

În colaborare cu Heimdal Security, companie daneză de securitate online, vă propunem un nou concurs. Premiile oferite la final vor fi 10 licențe Heimdal PRO, soluția adresată utilizatorilor casnici și companiilor mici. Licențele au o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.

Ce este Heimdal?

Heimdal este o aplicaţie premium creată de o echipă de experți din domeniul securității și include persoane, printre care și români, cu experiență relevantă în IT, lucrând anterior în organizații precum Bitdefender și BullGuard.

Disponibil în trei versiuni diferite (Heimdal FREE, Heimdal PRO și Heimdal CORP), scopul principal al aplicației este de a te proteja de atacurile cibernetice atunci când eşti online.

Softul folosește un motor avansat de scanare web, ce vă va feri de programele malware financiare (ransomware, banking trojans, exploits, atacuri de tip phishing etc.), păstrându-vă în siguranță documentele și datele confidențiale. 

Interfața Heimdal este împărțită în patru secțiuni principale: Overview (Privire de ansamblu), Traffic scanning (Scanare trafic), Malware engine (Motor antimalware) și Patching system (Sistem de actualizare automată).

Principalele beneficii atunci când este folosită aplicația Heimdal:

CONCURS: Câștigă 10 licențe Heimdal PRO, aplicație premium special creată pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice

 • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN, etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
 • Protejează împotriva amenințărilor de tip cryptoware și ransomware;
 • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase, pagini web infectate, etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
 • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
 • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

CONCURS: Câștigă 10 licențe Heimdal PRO, aplicație premium special creată pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice

Heimdal este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, deoarece îmbunătățește puternic securitatea calculatorului personal. 

Tehnologia din spatele produsului este acreditată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume.

Heimdal PRO este compatibil cu orice mediu Windows, de la Windows 7 la Windows 10.
CUM PARTICIPI LA CONCURS

Scrie printr-un comentariu răspunsul la întrebarea formulată mai jos:

Care este primul lucru pe care-l faci dacă suspectezi că PC-ul tău este infectat?

Opțional:

 • Distribuie public acest concurs pe rețelele de socializare.
Regulament concurs:
 • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii prezent în subsolul acestei pagini;
 • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real (de preferat) și pot folosi doar o singură adresă de e-mail (validă) de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților).

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin intermediul site-ului www.random.org. Licențele vor fi trimise câștigătorilor prin e-mail la încheierea acestui concurs în cel mai scurt timp posibil. 

Concursul se va desfășura în perioada 27.04.2017 – 11.05.2017 (inclusiv). 

CONCURS: Câștigă 10 licențe Heimdal PRO, aplicație premium special creată pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice

Heimdal PRO

EVALUARE PRODUS

Heimdal este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, deoarece îmbunătățește puternic securitatea calculatorului personal.

User Rating: 4.73 ( 2 votes)

Check Also

Câștigătorii licențelor G Data Internet Security 2017

S-a încheiat concursul desfășurat în parteneriat cu DataSoft NET, distribuitor oficial G Data Software în România și a venit …

80 comments

 1. In momentul in care simt ca este ceva in neregula cu sistemul meu de operare, dau o scanare cu un Antimalware. Dupa scanarea antimalware-ului incep o scanare cu antivirusul din dotare. Pentru siguranta am si un antivirus botabil pe care-l pornesc de pe un cd fara incarcarea sistemului de operare si incep scanarea. Folosesc si
  SUPERAntiSpyware Professional pentru curatarea calculatorului si apoi functioneaza foarte bine. Intotdeauna am un back-up botabil al sistemului de operare, in caz de catastrofa sa-l readuc cum era inainte.

 2. Multumesc pentru concurs ! Raspunsul e: dau analiza completa la antivirus, verific daca infectia e reala si daca consider ca e necesar folosesc si punct de restaurare.

 3. Gabriel Bucur

  Buna ziua,
  Dau scanare completa a calculatorului, cu antivirusul, apoi riles si un program antimalware. Multumesc.

 4. Buna ziua! Daca suspectez ca pc ul meu e posibil infectat, primul lucru opresc conexiunea la internet apoi dau o scanare de antimalware. Aflu unde ar fi probleme de pe disk-ul C, D sau E si dau format acelei partitii.

 5. antivirus, plus antispyware. Cautat cu fiecare. Punctul de restaure e sfant, te scoate dintr-o multime de necazuri.

 6. If my PC was infected, I would immediately do a scan with an antivirus, anti-malware, and other second opinion scanners.

 7. Gabriel Barbu

  Nu mai folosesc internet banking. Caut un laptop nou. Și lipesc ceva pe cameră și microfon.

 8. Eu as proceda as da analiza completa la antivirus, verific daca infectia e reala si daca consider ca e necesar folosesc si punct de restaurare.

 9. Comsa Bianca

  Scanez PC-ul cu un antivirus, iar daca este nevoie, folosesc punctul de restaurare. Mi-ar fi perfect un supliment pentru antivirus.

 10. Scot cablul de la net/inchid wi-fi si fac o scanare.

 11. Incerc sa vad ce e in neregula uitandu-ma dupa activitati si fisiere suspecte.

 12. Salvez ce-mi trebuie dupa care dau format si reinstalez tot

 13. fac o scanare antivirus si sper sa isi faca treaba

 14. Andreea Boghian

  Vorbesc cu tatal meu care lucreaza in IT si ma ajuta sa rezolv orice problema cu calculatorul.

 15. Daca e foarte virusat si are o viteza f mica rulez intai un program antivirus de marime cat mai mica pt a elimina cei mai importanti virusi si sa creasca viteza PC-ului apoi rulez un program complex pt a curata toti virusii.

 16. Bakk László

  Daca suspectez ca pc-ul este infectat cu un virus fac o scanare completa de sistem cu solutia antivirus instalata,si dupa aceea fac o curatare de sistem cu Glary Utilities Pro.

 17. Primul lucru: dezactivez internetul. Urmeaza o scanare cu un antivirus si anti-malware (de preferat aceste aplicatii sa ruleze de pe un stick bootabil care este cat de cat la zi cu updateul).

 18. Primul lucru pe care-l fac dacă suspectez că PC-ul este infectat este : îl deconectez de la internet.,fac o scanare completa cu programul antivirus instalat,apoi și cu programul antimalware.

 19. Initial fac o scanare on-line, dupa care incerc sa rezolv prin eliminarea sursei de infectare.

 20. Iacob Emilian Mihai

  Dau o scanare cu antivirusul instalat pe PC.

 21. Prelucram un Disc Live pe un CD/DVD sau un stick USB ,facem backup de date pe un hard-disk extern ,rulam o scanare cu antivirus de pe CD/DVD sau stick USB pentru dezinfectarea ori stergea fisierele infectate (in cazul in care nu pot fi dezinfectate).Verificam integritatea datelor si aplicatiilor, si pe viitor o reorientare asupra altor
  solutii de securitate.

 22. pricope andrei

  Dau o scanare cu antivirusul.

 23. PERTE BENONE- GABRIEL

  O scanare cu un antivirus bun

 24. Pavaloiu Daniela

  fac o scanare rapida online

 25. Ma deconectez de la internet,scanez cu Mbam,folosesc Adware Cleaner,Combofix.

 26. Dau o scanare cu un antivirus bun.

 27. Descarc un antivirus, și scanez PC. Dacă am dubii că nu ar fi ok, descarc alt antivirus, și repet operațiunea. Și eventual fac așa până la al treilea antivirus…
  Desigur, înainte mă documentez despre clasamentul programelor de antivirus din ultimul an;)

 28. In primul rand opresc programele in care lucrez, salvez fisierele deschise, apoi dau scanare antivirus

 29. perta marius

  scanare cu windows deefender

 30. Imi duc calculatorul la reinstalat.

 31. Robert Bontas

  Buna ziua,
  daca suspectez calculatorul de virusi ii dau o scanare completa a antivirusului.
  multumesc

 32. Murarasu Oana-Nicoleta

  Daca suspectez calculatorul de virusi ii dau o scanare totala cu antivirus.

 33. DEMETER IMOLA

  Daca suspectez un probabil virus pe calculator scanez profund cu antivirusul instalat nu inainte de a updata programul antivirus.

 34. Primul lucru ce il fac e sa scanez PC-ul cu un antivirus si un antimalware.

 35. Bulumac Oliver

  Schimb windows :))

 36. reinstalez windows-ul

 37. Radu Stefan Adrian

  in primul rand opresc conexiunea la net, dupa care dau un scan, si in functie de rezultat, vad daca pot rezolva eu problema sau apelez la un specialist.

 38. Maiovschi Ana

  Scanez cu antivirusul.

 39. Dau o scanare cu antivirusul.

 40. In primul rand o scanare cu un antivirus , daca are succes , daca nu……ultimul lucru care imi ramane e sa imi instalez windos-ul din nou .

 41. Serban Adelina

  Daca suspectez ca PC-ul este infectat in primul rand ii dau o scanare,apoi daca se confirma fac un backup al datelor (copie de siguranta) si folosesc un punct de restaurare.

 42. Mihaela Hutu

  Ii dau o devirusare urgenta.

 43. Cristian Sandor

  Raspuns: Activez antivirusul si ii dau o scanare completa pc-ului.

 44. Salvez tot ceea ce este important si fac o reinstalare de sistem

 45. Adela Diaconu

  scanare completa a calculatorului

 46. Scanare cu antivirusul.

 47. Adrian Bucur

  Opresc internetul/wi-fi-ul si dau o scanare completa antimalware si antivirus.

 48. scanez computerul

 49. constantin paul

  folosrsc antivirus

 50. Scanez calculatorul, cu antivirusul.

 51. Antony gamal

  Faceți scanarea antivirus folosind disc de salvare în rețea cu multe produse diferite

 52. Stefan Balica

  In primul rand ma gandesc ce am facut cu grad de risc in ultimul timp online, dupa care actualizez softul antivirus si rulez o scanare completa cat pot de repede

 53. Bogdan Florin

  Imi descarc de pe net programe cum ar fi:
  -Zemana AntiMalware, Malwarebytes si dau scanare cu ele la pc

 54. Primul lucru presupune instalarea unui antivirus (in cazul in care nu este deja instalat), apoi scanare si devirusare. Apoi respiri usurat…:))

 55. Bogdan Cojocaru

  Salut,
  Primul lucru: dau drumul la o scanare antivirus si in paralel dau o raita prin Task Manager si un scan cu Hijack This sa vad ce misca prin calculator. Avand in vedere cat tine scanarea, am timp sa sterg si temp-urile, iar in functie de comportament, mai verific si alte setari. Ultimul virus cu care m-am confruntat, inlocuia browserele Chrome si Firefox cu alte versiuni customizate, inlocuind inclusiv shortcuturile create manual. La prima vedere parea ca a fost hijacked doar motorul de cautare, pana verificai path-ul shortcutului. Din pacate antivirusul curent (AVG) nu a facut o treaba prea buna, iar de cand a intrat in conflict cu Java VM, ii caut inlocuitor.

 56. Reteta e simpla : fac o scanare completa cu programul antivirus apoi și cu programul antimalware, si ma rog sa nu fie problema mai grava de atat.

 57. scanez sistemul

 58. Constantin Sorinel

  Restartez PC-ul si il scanez cu un CD bootabil al unui program antivirus

 59. Păduraru Diana

  Daca as banui ca pc-ul meu este infectat as incerca cat mai curand sa i-l arat cuiva care se pricepe, pentru ca eu nu as sti ce sa fac😊

 60. Gheorghe Lascu

  Resetez SO

 61. Realizez scanarea antivirus folosind disc de salvare.

 62. monstertruck dirkshneider

  thanks for the giveaway. i like this program, it’s my favorite to encrypt dns, and defensor packet traffic. credential bank protected with malware’santi-theft , coming from hackers

 63. burlacu marius

  imi scanez imediat calculatorul cu antivirusul

 64. Grigore Valentin

  Opresc internetul, scanez PC cu un antivirus , dau curatare si daca nu se poate remedia , formatez partitia.

 65. Il chem pe sotul meu !

 66. ghinet andreea elena

  scanez imediat calculatorul cu un antivirus

 67. olaru camelia

  Dau o scanare cu antivirusul iar daca acesta imi gaseste virusi ii elimin!

 68. alina corodescu

  Dau o scanare cu antivirsul,iar dacă îmi găseste virusii îi elimin.Iar în cazul în care nu merge,atunci formatez partitia.

 69. Petre Cristin

  Scanare cu Malwarebytes Anti-Malware Pro sau cu antivirus (CD bootabil).
  Daca nu merge folosesc EaseUS Todo Backup Workstation (backup facut programat din sapatamana dinainte)

 70. Spinciu Voichita

  Scanez cu un antivirus.

 71. MATHE KAROLY

  imi place, like&share, bravo, felicitari,particip.Urgent caut o specialist tare bun dar sa nu vina,.,.

 72. Fac o scanare completa cu un program antivirus apoi și cu programul antimalware!!!

 73. czeko istvan

  fac o scanare completa de sistem cu solutia antivirus instalata,si dupa aceea fac o curatare de sistem ……

 74. Perte Ioana Alexandra

  Fac o scanare cu un antivirus recent

 75. Daca simt ca este ceva in neinregula , scanez cu un antivirus si mai apoi imi chem un prieten care se pricepe mai bine la calculatoare pentru a vedea ce s-a intamplat.

 76. in primul rand ma uit sa vad ce activitati apar in start-up la vedere si in registri, le dezactivez si dupa un restart vad daca s-au regenerat. daca s-au regenerat inseamana ca e groasa treaba, urmaresc calea si inlatur problema folosind un live cd apoi folosesc un cleaner ca sa ma asigur ca nu au ramas ramasite. antivirus folosesc mai putin pentru ca sunt unii care tin atat de mult sa isi demonstreze eficienta incat tin mortis sa iti steargga ceva, indiferent daca fisierul/ fisierele respecive sunt infectate sau nu.

 77. Fonodi Erika

  Buna ziua! Opresc conexiunea la internet si dau o scanare de antimalware.

 78. fac o scanare completa de sistem cu solutia antivirus instalata si daca nu sunt multumit cumpar urgent heimdal pro…

 79. Scanare totala a sistemului///

 80. Fac imediat o scanare cu un antivirus si apoi cu un program antimalware

Please turn AdBlock off