Home / Online / Top 10 cele mai populare site-uri de torrente în 2017

Top 10 cele mai populare site-uri de torrente în 2017

Pirateria online este o practică ce se desfășoară la nivel mondial, iar cele mai preferate sunt site-urile de torrente. Deşi aceste site-uri sunt legale, nu acelaşi lucru se poate spune despre conţinutul pus la dispoziţia utilizatorilor

Site-ul TorrentFreak a realizat recent un top cu 10 cele mai vizitate site-uri de torrente la începutul anului 2017. Lista se bazează pe diverse rapoarte de trafic, afișându-se și rangul Alexa pentru fiecare site în parte. În plus, a fost inclus și clasamentul de anul trecut pentru fiecare dintre cele 10 site-uri.
Top 10 cele mai populare site-uri de torrente în 2017

1. THE PIRATE BAY

The Pirate Bay este încă o dată “regele torentelor” și, de asemenea, cel mai vechi site din această listă. 

ALEXA RANK: 116 /ANUL TRECUT # 2

2. EXTRATORRENT

ExtraTorrent a crescut constant în ultimii ani, iar această tendință continuă. În conformitate cu fondatorul site-ului, comunitatea activă ET este principalul motiv pentru acest succes. 

ALEXA RANK: 244 / ANUL TRECUT # 3

3. RARBG

RARBG, care a început ca un tracker din Bulgaria, continuă să crească în număr de vizitatori. Site-ul a fost fondat în 2008, dar a apărut în top zece în 2015.

ALEXA RANK: 282 / ANUL TRECUT # 5

4. YTS.AG

YTS.ag nu este în nici un fel afiliat cu originalul YTS ​​sau grupul YIFY, dar are un mare succes de la sfârșitul anului trecut. 

ALEXA RANK: 335 / ANUL TRECUT # 9

5. TORRENTZ2

Torrentz2 este un înlocuitor a site-ul original Torrentz.eu, care și-a închis în mod voluntar porțile în vara anului trecut. Meta-motorul de căutare caută în 60 alte site-uri de torrent.

ALEXA RANK: 415 / ANUL TRECUT #NA

6. 1337X

1337x a avut unele probleme anul trecut, atunci când mai mulți dintre admini si moderatori au protestat pe probleme de securitate. Cu toate acestea, s-au făcut multe progrese de atunci. Site-ul a fost îmbunătățit, s-a menținut creșterea de trafic și de puțin timp are o nouă interfață.

ALEXA RANK: 819 /ANUL TRECUT # 6

7. TORRENTPROJECT

TorrentProject este un nume cunoscut în scena torrent, dar apare în top zece pentru prima dată. Site-ul folosește DHT pentru a găsi conținut și are în prezent mai mult de 10 milioane de torrente în baza sa de date.

ALEXA RANK: 872 /ANUL TRECUT #NA

8. EZTV.AG

EZTV, site-ul de distribuție torrente bazat pe seriile de televiziune, specializat numai pe conținutul TV, a fost închis după o preluare ostilă în 2015 a noilor proprietari, care au revendicat la rândul lor dreptul de proprietate a brand-ului. EZTV.AG este online, dar este condus de noii proprietari.

ALEXA RANK: 1,472 /ANUL TRECUT # 7

9. TORRENTDOWNLOADS

Site-ul există de mai mulți ani, dar și-a recâștigat un loc în top 10 de anul trecut. La fel ca multe alte site-uri, TORRENTDOWNLOADS este blocat de către furnizorii de servicii de internet în mai multe țări. 

ALEXA RANK: 1,946 /ANUL TRECUT # 10

10. LIMETORRENTS

Mai vechiul Limetorrents.cc a recâștigat un loc în top zece în acest an. 

ALEXA RANK: 2433 / ANUL TRECUT #NA

Check Also

Kaspersky Industrial CyberSecurity for Energy asigură o protecție mai bună pentru infrastructura critică

Kaspersky Lab a anunțat disponibilitatea Kaspersky Industrial CyberSecurity for Energy, un pachet complex pentru companiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *