Home / Online / Soft Organizer 6 – Licență gratuită

Soft Organizer 6 – Licență gratuită

Soft Organizer este un program de administrare a aplicațiilor Windows foarte simplu, care se ocupă integral de administrarea programelor instalate pe computerul dvs.

Cu Soft Organizer puteți instala noi aplicații și puteți urmări complet activitatea acestora. Aceatsa vă permite dezinstalarea completă a acelor aplicații mia tărziu, inclusiv a urmelor lăsate de acestea în computer. Dacă un program nu a fost urmărit în timpul instalării și acum trebuie înlăturat, acest instrument poate efectua o căutare minuțioasă pentru a găsi și înlătura toate urmele lăsate în sistem.

Soft Organizer 6 - Licență gratuităÎn cazul în care o actualizare este disponibilă pentru unul din programele instalate, iar acel program nu se poate atualiza automat, Soft Organizer vă trimite o notificare.

Atunci când vizualizați lista programelor instalate și descoperiți unele aplicații necunoscute, puteți afla mai multe despre acestea prin consultarea descrierii acelei aplicații (funcție ce nu este valabilă pentru toate aplicațile)

Mulțumită sistemului de notare înglobat în Soft Organizer puteți vedea aplicațiile de proastă calitate, cele prost concepute sau chiar periculoase. Notarea arată procentajul utilizatorilor care au dezinstalat programul la scurt timp după instalare. Cu cît procentul de dezinstalare este mai ridicat, cu atât mai suspicioasă pare aplicația.

Iată câteva funcții importante ale Soft Organizer:

  • Interfață accesibilă și ușor de folosit, nefiind încărcată excesiv și deloc complicată pentru utilizatori. Fiecare detaliu este simplificat la maxim pentru o înțelegere ușoară a programului.
  • Conține toate opțiunile necesare pentru instalare, dezinstalare și actualizare programe.
  • Deși este ușor de folosit, programul este foarte util și pentru utilizatorii experimentați, pentru că dispune de setări avansate, chiar dacă acestea nu se găsesc la vedere. Acest program face procedurile de instalare și dezinstalare mult mai ușoare, oferind în același timp funcții complete.

Pentru a primi o licență gratuită Soft Organizator urmați acești pași:

1. Descarcă Soft Organizer (ultima versiune) 

2. Instalați programul și activați-l cu licența de mai jos accesând “Menu > Enter the license key”:

BDRFYM-E4A68H-7JHCT2-Z8GT73-4JHHCY-6E3RAW

NOTĂAceasta este o licență pe viață pentru versiunea 6.02. Nu există actualizări gratuite pentru versiunile viitoare.

Check Also

YoWindow Unlimited 4 (Promoții limitate – Licență gratuită)

YoWindow este noua generație de aplicații meteo. Magia acestui program este peisajul activ care reflectă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off