Home / Online / Google a lansat aplicația de chat Allo

Google a lansat aplicația de chat Allo

Google a lansat aplicația de chat Allo pentru Android și iOS care se vrea a fi un concurent pentru Whatsapp, Facebook Messenger și Snapchat. Google Allo ajută utilizatorii să-și facă planuri, să găsească informații și să se exprime mai ușor în discuțiile cu prietenii.

Google a lansat aplicația de chat Allo

Câteva dintre caracteristicile și funcționalitățile Google Allo:

  • Smart Reply – Poți să răspunzi mai repede atunci când ești în mișcare, cu doar o atingere. Smart Reply poate sugera răspunsuri la fotografii și se îmbunătățește pe măsura ce este utilizat și se adaptează la stilul utilizatorului
  • Foto, emoji, stickere – Poți comunica în Allo desenând pe poze, prin emoji și text cu dimensiuni adaptabile, pachete cu stickere.
  • Google Assistant integrat în Allo – Nu mai trebuie să-ți întrerupi discuția pentru a căuta anumite lucruri. Poți obține răspunsuri din interfața Allo cu ajutorul Google Assistant: vreme, trafic, locuri, destinații, zboruri sau poți traduce fraze. Pentru a apela Google Assistant trebuie să tastezi @google în Allo.
  • Modul Icognito – Toate conversațiile sunt criptate în standarde precum Transport Layer Security (TLS). Există însă pentru Allo și modul Icognito, precum în broswerul Chrome. Conversațiile în modul Incognito sunt criptate “end-to-end” și au caracteristici suplimentare de confidențialitate, precum notificări discrete și mesaje care expiră.

CyberGhost is a 1-click solution for your all your privacy needs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *