Home / Online / CONCURS: Câștigă 20 de licențe Heimdal PRO, aplicație premium pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice

CONCURS: Câștigă 20 de licențe Heimdal PRO, aplicație premium pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice

În colaborare cu Heimdal Security, companie daneză de securitate online, vă propunem un nou concurs. Premiile oferite la final vor fi 20 de licențe Heimdal PRO, soluția adresată utilizatorilor casnici și companiilor mici. Licențele au o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.

Ce este Heimdal?

Heimdal este o aplicaţie de top creată de o echipă de experți din domeniul securității și include persoane, printre care și români, cu experiență relevantă în IT, lucrând anterior în organizații precum Bitdefender și BullGuard.

Heimdal Security

Disponibil în trei versiuni diferite (Heimdal FREE, Heimdal PRO și Heimdal CORP), scopul principal al aplicației este de a te proteja de atacurile cibernetice atunci când eşti online. Softul folosește un motor avansat de scanare web, ce vă va feri de programele malware financiare (ransomware, banking trojans, exploits, atacuri de tip phishing etc.), păstrându-vă în siguranță documentele și datele confidențiale. 

Principalele beneficii atunci când este folosită aplicația Heimdal:

 • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN, etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
 • Protejează împotriva amenințărilor de tip ransomware;
 • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
 • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
 • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

Heimdal este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, deoarece îmbunătățește puternic securitatea calculatorului personal. 

Tehnologia din spatele produsului este acreditată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume.

Heimdal PRO este compatibil cu orice mediu Windows, de la Windows 7 la Windows 10.

CUM PARTICIPI LA CONCURS

Pentru a participa la acest concurs, scrieți printr-un comentariu răspunsul la întrebarea formulată mai jos și puteți fi câștigătorul uneia din cele 20 de licențe oferite ca premiu pentru produsul Heimdal PRO (1 an, 1 PC):

Care din beneficiile oferite de aplicația Heimdal le considerați importante pentru voi?

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin intermediul site-ului www.random.org. Licențele vor fi trimise personal câștigătorilor prin e-mail în cel mai scurt timp posibil. 

Opțional: Puteți distribui acest concurs pe rețelele de socializare.

Regulament concurs:
 • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii prezent în subsolul acestei pagini;
 • Răspunsurile scrise în totalitate prin metoda copy-paste nu vor fi luate în calcul;
 • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail (validă) de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților).
Concursul se va desfășura în perioada 24.08.2016 – 09.09.2016 (inclusiv). 

Heimdal Pro

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

CyberGhost is a 1-click solution for your all your privacy needs.

38 comments

 1. Dupa parerea mea cel mai important beneficiu este protejarea de virusul ransomware care ne cere rascumparare pt deblocarea fisierelor criptate. Un alt atu este ca ma protejeaza de programele malware. Pe scurt, este un program foarte bun si util.

 2. scurt: protectie ransomware, compatibilitatea cu alte produse de securitate.

 3. Detectează și blochează automat programele malware,previne furtul de date online,blocheaza automat accesul la site-urile periculoase.îmbunătățește securitatea calculatorului prin completarea unui program antivirus.

 4. Prevenirea furtului de date. Blochează accesul la site-uri periculoase, la programele malware. Aduce la zi aplicațiile neactualizate.

 5. este o solutia perfecta de securizare si blocare a amenintarilor prin scanarea si detectarea i-ar mai apoi stoparea programelor malware extra avansate inainte ca sistemul sa fie compromis,de la amenintari ransomware,cryptoware si malware pana si la amenintari cibernetice care doar navigand pe internet le puteam accesa foarte usor prin intermediul pagini web infectate si banerelor malițioase.succes la toti!! 🙂

 6. blocheaza accesul la site-uri periculoase, previne furtul de date online.

 7. alina corodescu

  Din puctul meu de vedere cel mai important beneficiu este protejarea de virusul ransomware care ne cere rascumparare pentru deblocarea fisierelor criptate.Cat si prevenirea furtului de date si poate bloca accesul la site-uri periculoase

 8. Ovidiu Baltag

  Din punctul meu de vedere cel mai important beneficiu e faptul ca protejează sistemul de furtul de date online. Fac parte din categoria celor care isi platesc facturile on line, verifica contul la banca on line si de aceea consider ca este foarte important sa fii protejat. Apoi si faptul ca protejează împotriva amenințărilor de tip ransomware.. de fapt sunt cam la acelasi nivel de importanta.

 9. Imi place ca stopeaza tot ce nu-i bun pt. gadgeturi.

 10. securitatea in mediul online devine o problema din ce in ce mai acuta… astfel, Heimdal vine in ajutorul nostru pentru a ne securiza pc-ul impotriva amenintarilor cibernetice.

 11. Roxana Sandoi

  Cel mai important aspect pentru mine este că scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase. De asemenea, faptul că verifică aplicațiile și le actualizează automat mi se pare un mare plus.

 12. Demeter Sandor

  Pentru mine ar fi protectia furtului de date online si verificarea calculatorului de aplicațiile instalate neactualizate.

 13. Mihaela Hauca

  Antimalware in timp real,antiransomware activ.

 14. Este ceva necesar pe langa antivirusul instalat.Mai bine previi decat sa repari stricaciunile facute de malware sau ransomware.Protectia antimalware in timp real e o componenta necesara.

 15. Vasile Cirjan

  O aplicatie ca este perfecta pentru ca ea te protejează de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN, etc.) dar si detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem.Totul in tipm real!!!!

 16. Pentru mine cele mai importante beneficii ar fi: protectia impotriva amenintarilor de tip ransomware si protectia sistemului de furtul de date online (parole, useri, coduri pin, etc).

 17. Heimdal PRO este compatibil cu orice mediu Windows, de la Windows 7 la Windows 10. Acesta este beneficiul cel mai important pentru mine.

 18. Ma incanta idea ca aplicatia protejează sistemul de furtul de date online si are capacitatea de a bloca automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web.

 19. Sper sa fie mai bun decât alte programe!

 20. Diana Andreea

  Consider ca acest program este necesar pentru protectia calculatorului. Un alt avantaj este compatibilitatea acestuia cu sistemul de operare Windows 7.

 21. Detectează și blochează automat programele malware si site-urile periculoase, verifică aplicațiile și le actualizează automat

 22. Nicolae Claudia

  Pentru mine e foarte important ca blocheaza si detecteaza automat virusii malware.

 23. Pentru mine cel mai bun beneficiu este protejarea sistemul de furtul de date online .

 24. Vechiu Cristian

  Pai care din elementele de protectie nu este important? Elimina doar unul din principalele baneficii si va deveni o aplicatie vulnerabila.
  Heimdal este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, deoarece îmbunătățește orice dispozitiv.

 25. IORDACHE SERGIU LIVIU

  Imi place deoarece scaneaza traficul de internet , detecteaza si blocheaza programe malware avansate pentru a nu ajunge in sistemul nostru !

 26. Calonfira Raluca

  Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice.

 27. Gabriel Bucur

  Protejeaza sistemul de furtul de date online, scaneaza traficul de date, blocheaza programele de tip mallware.

 28. blocheaza accesul la site-uri periculoase, previne furtul de date online

 29. Ma protejează de furtul de date online

 30. Îmi place ca protejează sistemul de furtul de date online, scanează traficul de internet blocând automat accesul la site urile periculoase,detectează și blochează automat programele malware

 31. Protejează sistemul de furtul de date online.

 32. Alina Somesan

  Faptul ca blocheaza automat accesul la site-urile periculoase si programele malware este cel mai mare beneficiu pentru mine, ca utilizator PC.

 33. dita ionel laurentiu

  Cel mai important – Protejarea impotriva amenintarilor de tip ransomware

 34. ionel stirbu

  protectie ransomware

 35. Te protejeaza impotriva: Banking Trojan Attacks, Software Exploits, Cryptoware Malware Attacks.
  Heimdal adauga patchuri in mod automat pentru Java, Adobe Flash, Quicktime si alte software-uri astfel acoperind 99% din aplicatiile de securitate critice.

 36. pana la urma cine este castigatorul?

 37. Mihai Bonches

  cred ca cea mai importanta caracteristica este faptul ca protejează sistemul de furtul de date online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *