Home / software / Bitdefender Internet Security 2016 (Promoție limitată – Licență gratuită 6 luni de zile)

Bitdefender Internet Security 2016 (Promoție limitată – Licență gratuită 6 luni de zile)

Bitdefender Internet Security 2016 este software-ul esențial pentru securitatea pe Internet. Se bazează pe tehnologia premiată de AV-TEST pentru Cea mai bună protecție, timp de trei ani la rând și Cea mai bună performanță pentru viteza sistemul dvs.

Tehnologia Intuitivă ia automat cele mai bune decizii de securitate, inclusiv în privința securității datelor, a plăților online și a datelor confidențiale. De asemenea, soluția împiedică accesul neautorizat la informațiile confidențiale cu ajutorul unui firewall bidirecțional și protejează discret copiii în timpul experiențelor online ale acestora. 

Pentru a obține o licență gratuită timp de 6 luni de zile pentru Bitdefender Internet Security 2016 accesați pagina promoției
După completarea formularului, verificați e-mailul. Dați clic pe butonul “INSTALL BITDEFENDER” prezent în e-mail. Creați un cont BitDefender Central (sau conectați -vă utilizând unul deja existent). După autentificare, dați clic pe butonul “INSTALL BITDEFENDER” prezent în colțul din dreapta sus, apoi selectați sistemul de operare Windows. Promoția este limitată.

Check Also

Zemana AntiMalware Premium

Zemana AntiMalware Premium și Zemana Mobile Antivirus – Licențe gratuite

Zemana AntiMalware este un scanner anti-malware performant, bazat pe cloud și conceput pentru a scana rapid …

4 comments

 1. Salut !
  Astept o promotie la BitDefender Total Security , cred ca de sarbatori va fi sau , cine stie , poate si pina atunci sa apara ceva .
  Un Weekend cit mai placut iti doresc tie si vizitatorilor acestui minunat site !

 2. sune-mi te rog dar sincer,personal care crezi ca este mai bun din punctul tau de vedere si de ce,intre bitdefender si kaspersky ? de vre-o 3 ani de zile am mers numai cu bitdefender total secuity,mi sa parut genial,dar din testele recente reiese ca kaspersky la c-am intrecut asta o spun cu o mare suparare pentru ca romanii pana in prezent au fost best of the best in materie de securitate.. toate cele bune 🙂

  • Românii au fost, sunt și vor fi “best of the best” în materie de securitate, deci îți recomand să rămâi în continuare cu Bitdefender. Dacă într-o anumită lună (sau perioadă) Bitdefender nu a obținut un rezultat f.bun într-un test comparativ, asta nu înseamnă că respectivul produs e dintr-o dată “varză”. Rezultatele testelor comparative se schimbă de la o lună la alta. Dacă vrei să încerci produsele Kaspersky Lab, o poți face fără vreun regret. Aici e vorba doar de deciziile fiecărui utilizator în parte.

   • as incerca dar sunt dependent de bitdefender wallet,imi va fi greu sa ma incred intr-un alt wallet ca imi va mentine conturile securizate,cred ca o sa prelungesc licentra..ms de pont”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off