Home / Process Lasso Pro – licență gratuită

Process Lasso Pro – licență gratuită

Process Lasso de la Bitsum este o utilitate de optimizare a procesului de prioritizare și automatizare a sistemului. Deși Lasso oferă o mulțime de reguli și opțiuni avansate, nu trebuie să dețineți cunoștințe tehnice pentru a-l folosi.


Imediat ce veți instala Lasso, tehnologia sa ProBalance va începe imediat să verifice procesorul pentru a ajuta computerul să răspundă mai bine în perioadele în care este solicitat la maxim. Puteți folosi acesta tehnologie atât în testele sintetice cât și reale cu aplicații ce necesită o activitate crescută a procesorului. 

Process Lasso oferă de asemenea modul Gaming care plasează activitatea procesorului în modul hibernare și scalarea frecvenței, ceva recent introdus de Intel, SmartTrim, și alte funcții de automatizare și algoritmi inovativi pentru a vă permite să preluați controlul complet asupra procesului de funcționare a computerului dvs.

Process Lasso

Pentru a primi o licență Pro pentru acest program accesați pagina promoției.

Descărcați Process Lasso de aici


Notă: Licența obținută este valabilă numai pentru versiunile 8.x.

Check Also

Microsoft a publicat actualizări care rezolvă multiple vulnerabilități de securitate ale sistemelor de operare Windows

Microsoft a publicat actualizări care rezolvă multiple vulnerabilități de securitate cibernetică ale sistemelor de operare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *