Home / Câștigătorii concursului F-Secure Internet Security 2016

Câștigătorii concursului F-Secure Internet Security 2016

S-a încheiat concursul desfășurat în parteneriat cu Infodesign Group România, unic distribuitor al soluțiilor antivirus  F-Secure în România, și a venit timpul să fie aleși câștigătorii celor 10 licențe F-Secure Internet Security 2016.

F-Secure Internet Security 2016Datorită numărului mare de participanți existenți și pe pagina F-Secure România, s-au luat în considerare și acele răspunsuri, cu mențiunea că nu au fost incluși decât o singură dată în lista finală cei ce au comentat atât pe pagina de Facebook cât și pe pagina concursului. În total, au existat 101 participanți la acest concurs, iar după citirea și verificarea tuturor comentariilor, am decis ca toți să fie incluși în listă. Lista cu toți participanții selectați pentru extragerea finală o puteți descărca de aici (accesați pagina și dați click pe butonul “Download This File”). 


După ce s-a efectuat extragerea prin serviciul Random.org, câștigătorii celor 10 licențe F-Secure Internet Security 2016 sunt: 


1. Lenuta Micu
2. Sandor Demeter
3. Stanciu Radu Florinel
4. Stefania Stef
5. Prejmerean Alina
6. Ramona Barbu-Savin
7. Valentin Grigore
8. Bakk Laslo
9. Sergiu Iordache
10. Perte Benone


Notă: În cazul în care vor fi persoane din lista câștigătorilor care nu vor putea fi contactați (sau nu vor răspunde la mesaje) pentru a putea intra în posesia licențelor, vor fi selectați în ordine, următorii din listă. Licențele vor fi livrate personal câștigătorilor prin e-mail în maxim 48h. 


Extragerea câștigătorilor poate fi vizionată aici. Felicitări câștigătorilor!

Check Also

Bitdefender a lansat o aplicație care găsește vulnerabilități în dispozitivele inteligente conectate la rețeaua familiei

Atacatorii se pot folosi de dispozitivele inteligente cu probleme de securitate ca să sustragă date …

One comment

  1. Stanciu Radu Florinel

    Multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off