Home / Revoluția prețurilor începe mâine la eMAG

Revoluția prețurilor începe mâine la eMAG

eMAG a pregătit pentru perioada 19-21 ianuarie 2016 o nouă campanie “Revoluția Prețurilor”. Astfel, zeci de mii de produse vândute de magazinul online vor putea fi achiziționate cu reduceri incendiare, de până la 50%, inclusiv cele din categoriile casă și bricolaj, cosmetice, ceasuri, produse pentru bebeluși și copii, îmbrăcăminte, încălțăminte și articole sportive.

Din campanie nu vor lipsi și reduceri excelente la produsele din categoriile Auto și Petshop, precum și zeci de mii de cărți și game de articole de birotică și papetărie.

PROGRAME GRATUITE PC RevoluC89BiaPreC89Burilor Revoluția prețurilor începe mâine la eMAG  eMAG

“Ghidul revoluționarului online” poate fi accesat AICI.


Campania “Revoluția Prețurilor” poate fi accesată AICI începând de mâine dimineață.

About Toma Romică

Pasionat de tehnologie, software, dar și de securitate IT, încerc prin prezentul blog să-l fac pe vizitator să se simtă cât mai bine, oferindu-i nenumărate articole despre cele mai bune programe (în special pentru Windows), licențe gratuite legale ce pot fi folosite de utilizatori prin anumite promoții, concursuri, dar și alte informații utile .

Check Also

PROGRAME GRATUITE PC ScreenShot05-19-15at08.44AM Bitdefender Internet Security 2015 și Kaspersky Internet Security 2015 au reduceri importante la eMAG  eMAG Diverse

Bitdefender Internet Security 2015 și Kaspersky Internet Security 2015 au reduceri importante la eMAG

eMAG a lansat în această dimineață campania de reduceri de până la 50%, campanie ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *