Home / Netflix este disponibil și în România

Netflix este disponibil și în România

Cel mai cunoscut serviciu de video on-demand (filme la cerere, transmise online) din lume, Netflix, este de acum disponibil și în România, planurile tarifare fiind între 7,99 și 11,99 euro/lună, informează hotnews.ro.


Netflix a anunțat miercuri cea mai mare expansiune din istoria sa, urmând să intre în alte 130 de țări, pe lângă cele peste 70 în care era deja. Serviciul are 74 milioane de utilizatori. Veniturile companiei au fost anul trecut de 5,5 miliarde dolari, iar profitul, de peste 220 milioane dolari.
Netflix Există trei planuri tarifare, în funcție de calitatea conținutului, de numărul de ecrane pe care poți urmări simultan și de numărul de seriale disponibile. Prima luna este gratuită.Trebuie spus că serialele foarte populare nu se vor regăsi în oferta Netflix în țările unde compania nu deține dreptul de distribuție asupra lor. Netflix promite însă că va încerca să le achiziționeze în cât mai multe locuri.

Check Also

Etapa online a selecției echipei naționale pentru concursul „European Cyber Security Challenge 2017” va avea loc în perioada 23-25 iunie

Pentru al treilea an consecutiv, Serviciul Român de Informații, împreună cu CERT-RO și Asociația Națională …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off