Home / Microsoft oprește de astăzi suportul pentru Windows 8 și versiunile vechi de Internet Explorer

Microsoft oprește de astăzi suportul pentru Windows 8 și versiunile vechi de Internet Explorer

12 ianuarie 2016 este o zi destul de mare pentru Microsoft, nu numai pentru că unele produse noi ar putea fi lansate chiar de astăzi (printre care și Windows 10 Mobile), dar și a faptului că atât pentru Windows 8 cât și pentru versiunile mai vechi de Internet Explorer, gigantul software din Redmond va lansa astăzi oficial ultimele patch-uri.


windows8 Microsoft oprește de astăzi suportul pentru Windows 8 și versiunile vechi de Internet ExplorerDupă data de astăzi nu vor mai exista update-uri și suport tehnic pentru cei care utilizează sistemul de operare Windows 8 și toate versiunile browserului Internet Explorer, cu excepția versiunii cu numărul 11. 


Utilizatorii sunt sfătuiți, dacă nu au făcut-o până acum, să treacă la o versiune superioară a sistemului de operare (8.1 sau 10) și să folosească un alt browser (Google Chrome, Mozilla Firefox sau Opera), dacă IE 11 nu este pe placul lor. 


Pentru utilizatorii Windows 7, browserul Internet Explorer 11 poate fi descărcat gratuit de aici.

Check Also

21% dintre părinți spun că le-a fost afectată relația cu copiii lor după ce au fost văzuți în ipostaze compromițătoare în social media

Rețelele de socializare ne dau libertatea de a comunica cu cei dragi, oricând și de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *