Home / Sfaturi pentru a cumpăra eficient de Black Friday

Sfaturi pentru a cumpăra eficient de Black Friday

Pentru a cumpăra eficient de Black Friday, este bine să îți faci un plan dinainte, să începi cumpărăturile devreme, dar și să îți cauți un partener de ”shopping”. 

Sfaturi utile pentru Vinerea Neagră:

1. Fă-ţi un plan dinainte

Înainte de a începe să cumperi de Black Friday, este util să îţi faci un plan dinainte, care să te ajute să economiseşti timp. Astfel, stabileşte-ţi bugetul, fă-ţi o listă cu ceea ce vrei să cumperi, dar şi cu magazinele fizice la care vrei să mergi, sau să le vizitezi online. De asemenea, te-ar ajuta să prioritizezi itemii de pe lista pe care ai făcut-o, ca să nu te întorci acasă fără cele mai importante lucruri.

2. Roagă un prieten să te însoţească (în caz că vrei să-ți faci cumpărăturile din magazinele fizice)

Un alt truc pentru a face cumpărături eficient de Black Friday este să rogi un prieten să te însoţească. Dincolo de diminuarea stresului, el(ea) îţi poate ţine locul la coadă, dacă trebuie să părăseşti pentru scurt timp rândul. În plus, tu şi partenerul vă puteţi despărţi, astfel încât fiecare dintre voi să cumpere lucruri diferite.

3. Începe cumpărăturile devreme

Dacă vrei să profiţi de cele mai bune oferte de Black Friday, află din timp când încep promoțiile. Cele mai bune promoții se epuizează la primele ore ale dimineții.

4. Mergi la cumpărături pregătit

De asemenea, dacă vrei să te întorci acasă cu tot ceea ce ţi-ai propus să cumperi, mergi la magazine pregătit ca să rezişti la coadă, în orice condiţii. 

Black Friday

Check Also

Ce caută românii de Black Friday și care sunt magazinele preferate pentru a-și face cumpărăturile

A mai rămas mai puțin de o zi până la „Vinerea neagră” (Black Friday) de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please turn AdBlock off