Home / Security / CyberGhost a lansat o nouă versiune a aplicației CyberGhost VPN

CyberGhost a lansat o nouă versiune a aplicației CyberGhost VPN

CyberGhost a lansat recent o nouă versiune a aplicației CyberGhost VPN, noile caracteristici fiind în măsură de a transforma aplicația dintr-un serviciu VPN într-o soluție de securitate all-in-one.

Noile caracteristici (disponibile în versiunile Premium și Premium Plus) sunt:

  • ad blocker (blochează toate reclamele nedorite de pe site-urile pe care le vizitați)
  • protecție împotriva virușilor și a altor forme de software rău intenționat (malware)
  • prevenirea urmăririi online
  • compresie a datelor (economisește și datele mobile atunci când utilizați telefonul ca un hotspot pentru alte dispozitive)
  • utilizare forțată a protocolului HTTPS în timpul navigării pe internet (numai dacă un site pe care doriți să-l accesați oferă și protocolul HTTPS)
  • viteză extra (acces la cele mai rapide servere)

 CyberGhost VPNDespre CyberGhost VPN


CyberGhost VPN este o rețea virtuală privată (virtual private network), fiind în acest moment al 3-lea VPN la nivel mondial. VPN-ul este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi. CyberGhost are grijă de viața ta intimă, protejându-te în același timp și de hackeri. Folosind acest serviciu, traficul tău trece printr-un tunel care utilizează criptare la nivel înalt (256-AES bit), ceea ce înseamnă că tranzacțiile online, conversațiile private sau numărul contului tău bancar sunt în cea mai mare siguranță. 

Cu CyberGhost VPN vei putea accesa și site-urile care oferă conținut restricționat pentru țara ta, cum ar fi Netflix, Pandora, Hulu, NBC, CBS sau Spotify. CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 500 servere localizate în 30 de țări (inclusiv din România), marea majoritate fiind servere premium. 


Versiunile CyberGhost VPN Premium și Premium Plus include toate serverele și toate țările disponibile. De asemenea, traficul este nelimitat iar viteza de conectare este de cinci ori mai mare față de serviciul gratuit. Planul Premium Plus poate fi folosit pentru 5 dispozitive (PC, Laptop, Smartphone…etc). 


Noua versiune CyberGhost VPN 5.5 poate fi descărcată de aici.

Check Also

Cum poți asculta gratis orice radio din lume online

Deși sunt foarte multe site-uri și aplicații pentru a putea asculta un radio online, există de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *